Valioliiga la 01.09. klo 17:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: West Ham – Wolverhampton: Jatkaako Hammers tuloksellisesti heikkoja esiintymisiään?

Englannin Valioliigassa toisensa lauantaina kohtaavat West Ham sekä nousijajoukkue Wolverhampton, joka vei pisteitä edelliskierroksella Manchester Cityltä. West Hamin kausi on alkanut mollivoittoisesti.
Wolves avasi Valioliiga-kautensa Evertonin vieraana 2-2 tasapelillä. Seuraavalla kierroksella se vieraili Leicesterissä, josta pisteitä ei mukaan tarttunut, lukemat 2-0. Kauden kolmannessa ottelussa joukkue taisteli huikeasti lopputuloksen 1-1 Manchester Cityn vieraillessa Wolvesin kotiareenalla.
West Hamin alkukausi alkaa saamaan surullisia piirteitä. Avauskierroksella Liverpool oli parempi numeroin 4-0. Toisella kierroksella oli vuorossa kotiavaus, jossa Bournemouth oli vahvempi numeroin 1-2 ja kolmannella kierroksella isäntäjoukkue Arsenal kyykytti vasaralaumaa numeroin 3-1.

Lunasta 50€ riskitön veto Expektille – ei kierrätysvaatimuksia

Lyö 50€ riskitön veto – voitot heti kotiutettavissa

West Hamin laukaukset eivät ole löytäneet tietään maalille ja joukkue kyntää maalinteon suhteen. Syöttöpeli joukkueella on toiminut jopa kohtuullisesti, mutta otteluita voitetaan tekemällä maaleja. Hammers on kauden kolmessa ottelussa onnistunut rakentamaan yhden vaarallisen maalipaikan. Toinen maali tuli pilkulta.
Wolves on puolestaan ollut maalipaikoillaan tehokas. Laukauksia maalia kohti alkukauteen ainoastaan yhdeksän, mutta se on onnistunut rakentamaan neljä huippuluokan tekopaikkaa ja osunut maaliin keskimäärin kerran peliä kohden.
Otteluparista saattaa muodostua tasainen, mutta Wolvesin kerroin on laadukas ja todellakin kokeilemisen arvoinen. West Hamilta sivussa ovat edelleen pitkistä loukkaantumisista kärsivät Winston Reid, Manuel Lanzini sekä Andrew Carroll. Wanderers-ryhmällä ei merkittäviä poissaoloja tiettävästi ole.
Ottelu alkaa kello 17!

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ