ti 12.01. klo 22:15

Wolverhampton Wanderers - Everton

Wolvesin ja Evertonin kohtaamisessa on tuntuvia poissaoloja – matala linja kiinnostaa kuitenkin

Wolverhampton Wanderers ja Everton ottavat mittaa toisistaan Valioliigassa ja molemmat joukkueet pyrkivät jatkamaan voittoputkiaan FA-Cup voittojen jälkeen. Taistelu sarjassa on tiukkaa, joten kolme pistettä suuntaan tai toiseen muuttaa radikaalisesti tilannetta.

Aloitetaan poissaoloilla. Wolvesilla on luonnollisesti sivussa Raul Jimenez, joka kärsii kallovammasta sekä Daniel Podence, joka sai tällin Man Unitedia vastaan. Muita poissaoloja ovat Marcal, Jonny Castro sekä Willy Boly (25%). Evertonilla on sivussa Allan sekä Dominic Calvert-Lewin. Calvert-Lewin on luonnollisesti raskas poissaolo ja voisi kuvitella, että Richarlison aloittaa piikissä. Toinen vaihtoehto on todella pitkästä aikaa maalannut Cenk Tosun. Richarlison on toki hieman epävarma otteluun ja arvio on jota kuinkin 75%. Fabian Delph ja Jean-Philippe Gbamin ovat niin ikään sivussa.

On varsin todennäköistä, että Wolves aloittaa neljän alakerralla, mikä olisi erinomainen asia. Mitään varmaa tietoa ei asian suhteen toki ole ja on mahdollista, että Nuno Esprito Santo kokee ottelun olevan ”iso” ja lähestyy konservatiivisemmin yhtälöä. Everton aloittanee 4-2-3-1-muodolla ja iso vastuu luomisesta jää Lucas Dignen sekä James Rodriguezin hartioille.

Ottelulla on potentiaalia olla todella tylsä ja konservatiivinen varsinkin, jos jompi kumpi valmentajista lähestyy yhtälöä kolmella topparilla. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin tilanne suotuisalta sen suhteen ja ei olisi kovinkaan paljoa järkeä kummankaan kannalta aloittaa niin konservatiivisesti. Evertonilla ei ole kahta laadukasta hyökkääjää ja Wolves varmasti haistaa veren.

Pelivalinta otteluun on hieman spekulatiivinen yli 2 maalia. Linja on matala tietyllä tapaa syystäkin ottaen huomioon poissaolot, mutta tämä ottelu haisee maalien suhteen jopa yllättävän viihdyttävältä. 2-3 maalia on todennäköisin haarukka, joten panoksen palautuminen kahdesta maalista on hyvä mahdollinen turva. Arvio on juuri nyt 1.5/5, mutta hieman lisää voi tankata avauksien jälkeen, jos lähestymistavat miellyttävät.

LIITY UHMAPELAAJIEN UUTEEN FACEBOOK-RYHMÄÄN >>

UHMAPELAAJIEN TELEGRAM-RYHMÄÄN TÄSTÄ >>

Kertoimet ottelulleWolverhampton Wanderers FC - Everton FC12.01.2021