la 20.04. klo 17:00

Wolves - Brighton

Brightonin tappioputkelle ei näy loppua

Wolves isännöi Brightonia lauantaina Valioliigassa ja ottelun sävelet ovat varsin selvät. Oikeutetusti ennakkosuosikkina otteluun lähtevä Wolves kamppailee kynsin hampain Valioliigan seitsemännestä sijasta, eivätkä Brightonin mahdollisuudet ottelussa ole suuret.

Valioliigan seitsemäs sija on tällä hetkellä varsin todennäköisesti tarjoamassa sen omaavalle joukkueelle paikan Eurooppa-liigan karsintoihin kauden päätyttyä – oletuksena tietysti Manchester Cityn FA Cup-voitto. Wolves on tällä hetkellä sarjataulukon kahdeksannella sijalla hävittyään Southamptonille jokseenkin nöyryyttävästi vieraissa 1-3-lukemin.

Uusi haastaja KTO tuplaa talletuksesi!

KTO ei jätä Uhmapelaajaa kylmäksi – nappaa nyt 100% talletusbonus

Wolves on pelannut ottelun Leicesteriä vähemmän, jonka kanssa joukkue on kirjoitushetkellä tasapisteissä. Susilaumalla on lauantaina erittäin otollinen mahdollisuus napata vankka ote 7. sijasta, sillä Wolves on viimeaikoina suoriutunut kotikentällään Molineux’lla varsin mallikkaasti. Nunon miehistö on hävinnyt kotonaan viimeksi vuodenvaihteessa kaikki kilpailut mukaanlukien. Tämän jälkeen nousijajoukkueen pyhätössä ovat saaneet tukkaan mm. Liverpool ja Manchester United kahdesti.

Brighton hävisi tiistaina putoamiskamppailun kannalta elintärkeässä ottelussa Cardiffille 0-2-lukemin kotikentällään. Tämän tappion myötä joukkueen tappioputki Valioliigassa kasvoi jo neljän ottelun mittaiseksi – putkelle tuskin on luvassa loppua Molineux’lla.

Brighton on Valioliigan huonoimpia vierasjoukkueita ja luottoa joukkueen suorittamiseen huippukovaa kotijoukkuetta vastaan on hyvin hankala löytää. Lokkien jäljellä oleva otteluohjelma on varsin brutaali, sillä Chris Hughtonin miehistöä odottavat kamppailut kolmea top-4 joukkuetta vastaan.

Wolves on materiaaliltaan sekä nykykunnoltaan niin paljon Brightonia edellä, että kotivoitto on helppo pelivalinta lauantain otteluun.

Frendien kanssa Uhmamatkalle Tallinnaan – Mr.Veto maksaa isäntänä viulut!

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>