su 25.08. klo 18:30

Wolves - Burnley

Burnleylle timanttinen kerroin! Wolves pelaa kolmatta kertaa viikossa

Wolves saa sunnuntaina Valioliigassa vieraakseen Burnleyn. Vieraiden kausi on alkanut odotuksiin nähden valoisasti. Susilaumalla on puolestaan saanut tyytyä toistaiseksi kahteen tasatulokseen.

Wolverhampton Wanderers on aloittanut Valioliiga-kautensa vierastasapelillä Leicesteriä ja kotitasapelillä Manchester Unitedia vastaan. Avauskamppailu oli maaliton, mutta viime maanantaina pelatussa United-taistossa molemmat ryhmät onnistuivat kertaalleen.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Oletko jo pelannut NetBetillä?

Sunnuntaina pelattava ottelu on Wolvesille jo kolmas tällä viikolla. Muutoinkin joukkueen pelitahti on ollut alkukaudella eurokarsintojen vuoksi melko kiivas. Viimeisin ottelu joukkueella on allaan torstaina. Peluutuksessa on otettu kaikki mahdolliset resurssit käyttöön ja rotaatiota on pyöritetty niin laajalla pelaajistolla kuin mahdollista, mutta tästä huolimatta tiukka ottelutahti heti alkukaudella saattaa vaatia veronsa.

Susilauma tavoittelee sensaatiomaisen nousukautensa jälkeen toistamiseen korkeita sijoja Valioliigassa, mutta pistetahdin on kohennuttava kahdesta ensimmäisestä kamppailusta.

Burnley yllätti monet heti kauden avauksessaan nappaamalla suvereenisti täydet pisteet 3–0-numeroin Southamptonista. Toisessa ottelussaan joukkue kohtasi isomman haasteen, kun Emirates Stadiumilla vastaan asettui Arsenal. Urhoollisesta taistelusta ja Ashley Barnesin toimesta avausjakson lopussa syntyneestä 1–1-tasoituksesta huolimatta Burnley taipui lopulta 2–1-tappioon.

Barnes on ollut oivassa maalivireessä kauden ensimmäisissä koitoksissa, sillä hän on kumauttanut pelivälineen verkkoon jo kolmesti kahdessa väännössä. Viime kaudella mies viimeisteli Burnleylle 37 ottelussa 12 täysosumaa.

Burnley pelasi jo kauteen valmistautuessaan pirteää jalkapalloa ja se näyttäisi ainakin tällä hetkellä nostaneen kesän aikana osakkeitaan merkittävästi viime kaudesta. Sen seuraava vastus Wolves lähti kauteen kovin odotuksin, mutta ottelutahti on ollut tiuha ja peliesitykset ovat heitelleet otteluiden sisällä jonkin verran.

Kerroinasettelu on sunnuntaille lähtökohtiin nähden melko erikoinen. Esimerkiksi vieraiden suoran voiton kerroin on melko tähtitieteellinen (5.50). Lähdetään kuitenkin maltillisemmin liikkeelle ja nostetaan ensimmäiseksi valinnaksi tasapeli tai vierasvoitto -kohde korkealla panostuksella. Toisena pelivalintana nostetaan huomattavasti maltillisemmalla panostuksella Burnleyn voitto.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>