ke 02.01. Klo 21:45

Valioliiga: Wolves – Crystal Palace | Wembleyn herrana Tottenhamin vieraana – jatkaako isäntä siitä, mihin vieraissa suurseuraa vastaan jäi?

Vetovihjeet ja parhaat kertoimet

Kovavireinen ja tasaisesti vuonna 2018 Valioliigassa esiintynyt sarjanousija Wolves saa ensimmäisessä Englannin pääsarjaottelussaan vuonna 2019 vieraakseen Crystal Palacen, jonka suoritustaso heittelee hieman enemmän. Isännillä on alla sensaatiomainen vierasvoitto Tottenhamista.

Lyö 20€ riskitön veto nuorten MM-kisoihin!


Wolverhampton kukisti edellisessä ottelussaan vierasnurmella Tottenhamin numeroin 1–3. Joukkueen maaleista vastasivat kulmapotkusta pallon maaliin puskenut Willy Bolly, voitto-osuman iskenyt Raul Gimenez sekä kentällä toisen jakson alkupuolella loukkaantuneen Adama Traoren korvannut Helder Costa. Traoren pelaaminen keskiviikkona on vielä epävarmaa.
Kun katsotaan joukkueiden edesottamuksia sarjatilanteiden muodossa, nähdään Wolvesin olevan kymmenen pistettä vieraita edellä. Kahdeksanteen sijan 20 pelatun ottelun jälkeen oikeuttavat 29 pistettä. Ei lainkaan pöllömpi suoritus sarjanousijalta ja melko yllättävääkin suhteessa siihen, mitä nuorelta ryhmältä odotettiin.
Vierasjoukkueella on kerättyjä pisteitä 19 ja se on jotakuinkin odotettu lukema. Crystal Palace on petrannut edellisestä kaudesta, mutta sen ilmettä leimaa edelleen tietynlainen mauton, hajuton, väritön -kokonaisuus. Joukkue ei ole täydellisesti alisuorittanut, mutta ei onnistunutkaan erityisemmin. Viime aikaisista otteista maininnan ansaitsee kuitenkin voitto Manchester Cityn vieraana (2–3), vaikka sen jälkeen onkin ollut kuivempaa.
Viiteen edelliseen otteluunsa Crystal Palace on iskenyt tauluille kuusi maalia ja yhtä monesti on kolissut omissa. Joukkue on kuitenkin kerännyt otteluista seitsemän pistettä, jolla koko kauden pistekeskiarvo ylittyy mukavasti.
Wolves päätti vuoden 2018 todellisissa liekeissä, kuten mainittu. Edellisiin viiteen kamppailuunsa joukkue on onnistunut keräämään kymmenen pistettä (maaliero 8–5), jotka oikeuttavat viiden ottelun kuntopuntarilla viitostilaan.
Isäntä uhkuu takuulla itseluottamusta ja otetaankin sen voitto ensimmäiseksi pelikohteeksi. Toisena pelataan korkeaa maalimäärää hieman alhaisemmalla panoksella, kerroin kelpaa!

Isoimmat jackpotit juuri nyt – valuelaskuri näyttää missä pelata: