pe 14.02. klo 22:00

Wolves - Leicester

Leicester matkaa Molineuxille haastamaan Wolvesia

Perjantaina Valioliigassa nähdään mielenkiintoinen kamppailu, kun sarjakolmonen Leicester matkaa Molineuxille Wolvesin vieraaksi. Vankistaako Leicester asemiaan ensi kauden Mestarien liigaan, vai nouseeko Wolves vielä mukaan taistelemaan europelipaikoista?

Wolves haki viime kierrokselta Old Traffordilta suhteellisen tylsän ottelun päätteeksi yhden pisteen ottelun päätyttyä maalittomaan tasapeliin. Nunon luotsaama joukkue on jatkanut tällä kaudella viihdyttävää pelitapaa ja saanut varsinkin hyökkäyspelaamisen toimimaan yhä entistä paremmin. Hyökkäyskolmikko Traore-Jimenez-Jota on toiminut erittäin hyvin ja varsinkin Adama Traoren otteita on ollut ihailtavaa seurata kuluneella sesongilla.

20€ riskitön veto - voitot ilman kierrätystä

Nordicbetin uusille asiakkaille 20€ riskitön veto. Voitoilla ei kierrätysvaatimuksia!

LUE LISÄÄ TARJOUKSESTA

Vierailija Leicester on pelannut tähän menneessä onnistuneen kauden ja löytyy sarjataulukosta sijalta kolme. Alkukaudesta Brendan Rodgersin joukkue oli pitkään Liverpoolin kannoilla sarjan kärjessä, mutta kauden edetessä ongelmia on alkanut löytymään etenkin puolustuspelaamisesta. Leicesterin vahvuudeksi voidaan todeta monipuolinen hyökkäyspelaaminen, joka tuottaa maalipaikkoja ottelusta toiseen.

Kamppailusta voidaan odottaa vauhdikasta hyökkäyspelaamista, sillä molempien joukkueiden vahvuudet löytyvät juurikin hyökkäyspelaamisesta. Molemmilla joukkueilla on optimaalinen kokoonpanotilanne, eikä avainpelaajia ole sivussa kummallakaan osapuolella. Otteluun lähdetään nostamaan pelivalinnaksi molempien onnistuminen maalinteossa.

Uhmapelaajien kautta parhaimmat vedonlyöntibonukset. Tutustu bonuksiin >>>

Kertoimet ottelulleWolverhampton Wanderers - Leicester City14.02.2020