Valioliiga pe 21.12. klo 22:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Wolves – Liverpool | Horjuttaako Wolves sarjakärkeä Molineux'lla?

Perjantain ainut Valioliigaottelu pelataan Molineux’lla, kun Wolves isännöi Liverpoolia. Vierasjoukkue Liverpool johtaa tällä hetkellä Valioliigaa, eikä ole vielä hävinnyt otteluakaan. Illan ottelusta saattaa tulla Liverpoolille yllättävän haastava, mutta riittävätkö Wolvesin rahkeet sarjakärjen yllättämiseen?
Kotijoukkue Wolves löytyy tällä hetkellä sarjataulukon keskeltä sijalta 10. Joukkueen päävalmentaja Nuno on saanut koulittua Wolvesista tasaisesti suorittavan nipun, joka pystyy haastamaan isommatkin joukkueet – hyvänä esimerkkinä tästä on 2-1 voitto Chelseasta joulukuun alussa.
Wolvesilla oli ennen joulukuuta käynnissä kuiva kausi, jolloin joukkueen otteet kentällä eivät vakuuttaneet ja surkeat tulokset puhuivat puolestaan, mutta kuun vaihduttua on kellossa ollut täysin eri ääni. Sudet porskuttavat kolmen ottelun voittoputkessa ja tekeminen kentällä on ollut huomattavasti mallikkaampaa aikaisempaan verrattuna.
Wolves on ollut haastava vastustaja Valioliigan suurille joukkueille tällä kaudella – joukkue on onnistunut maalinteossa jokaisessa viidessä ottelussa Valioliigan top 6-joukkueita vastaan. Sudet pääsevät perjantain ottelussa kiusaamaan Liverpoolia melkein täydellä kokoonpanolla, vain Diogo Jota on ottelusta sivussa reisivamman vuoksi.
Valioliigan kärkipaikkaa tappiottomalla saldolla pitävä Liverpool lähtee hakemaan Molineux’lta rutiinivoittoa, mutta voi olla ettei sellaista ole tulossa.

Mitäs mitäs – 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!

Jürgen Kloppin miehistö kaatoi viime viikonloppuna suurjoukkueiden kohtaamisessa Manchester Unitedin suvereenisti Anfieldilla 3-1 lukemin, joka päätyi lopulta olemaan viimeinen niitti Jose Mourinhon urakalle ManU:n peräsimessä. Tämä voitto oli Liverpoolille kuudes peräkkäinen Valioliigassa, mutta helppoja pisteitä ei Molineux’lla ole Punaisille jaossa.
Liverpool on päästänyt pallon verkkoihinsa tällä kaudella vain seitsemän kertaa – viisi näistä vierasotteluissa. Kloppin suojatit ovat onnistuneet pitämään maalinsa puhtaana vain neljässä yhdeksästä vierasottelusta, joten iskukykyisellä Wolvesilla on hyvä sauma iskeä vähintään se yksi tarvittava maali Poolin verkkoon.
Liverpoolin loukkaantumislista on huomattavasti Wolvesia kattavampi – Joe Gomez, Joel Matip sekä Alex Oxlade-Chamberlain ovat kaikki varmoja poissaolijoita, Trent Alexander-Arnoldin pelaaminen ottelussa on myös hyvin epätodennäköistä.
Pelivalintamme otteluun on molempien joukkueiden onnistuminen maalinteossa, luottaen Wolvesin vahvoihin esityksiin top 6-joukkueita vastaan yhdessä vahvan tämän hetkisen vireen kanssa. Liverpoolin onnistumisesta veto tuskin jää kiinni, sillä hyökkäyksestä löytyy mitä luultavimmin totuttu timanttinen kolmikko.
Toinen pelivalintamme on Liverpoolin voitto yhdistettynä molempien joukkueiden onnistumiseen, on Kloppin miehistö kuitenkin Wolvesia laadukkaampi.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ