Valioliiga to 23.01. klo 22:00

Wolves - Liverpool

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärsiikö Liverpool vihdoin kauden avaustappionsa Valioliigassa?

Wolves kohtaa torstaina kotonaan Valioliigaa dominoivan Liverpoolin. Vierailijat eivät ole vieläkään hävinneet ainuttakaan ottelua tämän kauden Valioliigassa ja tilastoista löytyy yksi ainut tasapeli.

Wolves sai katkaistua heikomman jaksonsa vihdoin Southamptonin vieraana. Isännät johtivat ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen 2-0, mutta Wolves pelasi uskomattoman hienon toisen puoliajan ja nousikin 3-2 vierasvoittoon. Maaleista vastasivat Pedro Neto kertaalleen ja Raul Jimenez kahteen otteeseen. Wolves löytyy sarjataulukosta sijalta kuusi ja se taisteleekin toden teolla viimeisestä europelipaikasta.

Liverpool voitti Manchester Unitedin sunnuntai-illan kruunajaisiksi 2-0, eikä voittajasta ollut epäselvyyttä. Jürgen Kloppin ryhmä jatkoi edelleen voittojen tiellä ja maaleista vastasivat Virgil van Dijk ja Mo Salah. Liverpoolin maalivahti Alisson sai syötön nimiinsä egyptiläisen tekemään maaliin ja brassivahti lähtikin tuulettamaan riehakkaasti punaisten toista maalia aina kentän toiseen päätyyn saakka.

Se lienee sanomattakin selvää, että Liverpool lähtee ennakkosuosikkina torstai-illan kamppailuun, mutta isännillä on mahdollisuus kiusata sarjakärkeä ja iskeä nopeilla vastahyökkäyksillä vastaan. Poimitaankin ensimmäiseksi pelivalinnaksi se, että molemmat tekevät maalin ottelussa. Toisena pelivalintana kokeillaan vieraiden voittoa siten, että molemmat tekevät maalin ottelussa todella korkealla kertoimella.