Valioliiga la 11.01. klo 17:00

Wolves - Newcastle

Newcastle lähtee siipirikkoisena haastamaan Wolvesia!

Newcastle lähtee haastamaan tälläkin kaudella hyvää jälkeä tehneen Wolvesin. Kummallakin joukkueella on alla muutama tappio putkeen liigassa, mutta onnistuuko jompikumpi kääntämään tappioputkensa voitoksi?

Wolves jatkanut tällä kaudella siitä mihin viime kaudella jäi. Kentällä nähdään vakuuttavia esityksiä, jotka myös ovat heijastaneet hyviin tuloksiin. Wolvesilla on kahden ottelun tappioputki liigassa alla, jotka se kärsi joulukuun otteluruuhkassa, mutta nyt joukkueen ykkösmiehistö on jälleen tuoreella jalalla tulevassa Newcastle kamppailussa.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Newcastlen alkukausi oli positiivinen, mutta viime kierroksina harakoiden suunta on kääntynyt heikkojen peliesityksien myötä alaspäin. Viidestä viime liigaottelusta Newcastle on hävinnyt neljä ja omissakin on kolissut hieman yllättäen peräti kymmenesti.

Vierasjoukkue on kärsinyt viime aikoina loukkaantumisista, jotka ovat näkyneet tuloksissa. Sivussa on varmuudella avainpelaajista ainakin Jonjo Shelvey, Fabian Schar, Javi Manquillo ja Allan-Saint Maximin. Kotijoukkueella loukkaantumislista on huomattavasti tyhjempi ja poissa on varmuudella ainoastaan Willy Boly ja Morgan Gibbs-White.

Newcastle lähtee todennäköisesti haastamaan puolustavalla taktiikalla Wolvesia haastamaan. Wolves tulee hallitsemaan palloa ja harakat pyrkivät terävillä vastaiskuilla iskemään vastaan. Kummankaan joukkueen puolustuspelaaminen ei ole ollut riittävällä tasolla kuluneen sesongin aikana ja nollapelit ovat olleet harvassa. Uskotaan, että molempien joukkueiden heikohko puolustuspelaaminen saa jatkoa ja pelivalinnaksi valitaan molempien onnistuminen maalinteossa maltillisella panostuksella.

10 euroa pelirahaa