Valioliiga la 03.11. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valioliiga: Wolves – Tottenham | Vähämaalinen vääntö todennäköinen

Tottenham saapuu Wolvesin vieraaksi Molineuxlle. Ottelu pelataan epätavallisen myöhään; aloitusvihellys kuullaan vasta kello 21.45. Wolvesin otteluissa on tällä kaudella nähty keskimääräisesti Valioliigan vähiten maaleja, eivätkä ennakkoasetelmat lupaa tästäkään ottelusta maali-iloittelua millään mittakaavalla.
Wolves on vakuuttavan alkukauden jälkeen kahden ottelun tappioputkessa – Nunon suojatit hävisivät molemmat ottelut tekemättä maalia. Viimeisin 1-0 tappio Brightonille oli Wolvesilta pelillisesti erinomainen, vain haluttu tulos jäi puuttumaan. Brighton ei tosin missään nimessä ole Tottenhamin veroinen puolustusjoukkue, ja siitä syystä on hyvinkin mahdollista että puolustuspeliin panostava Wolves jää Molineuxlla maaleitta.
Wolves löytyy tällä hetkellä sarjataulukon keskeltä sijalta 10. Susien sijoitus tulee mitä luultavimmin laskemaan kauden edetessä ainakin muutaman sijan, mutta putoamisuhkaa joukkueella tuskin on. Wolves voisi olla tyytyväinen mikäli saisi raavittua Tottenhamilta edes yhden pisteen, mutta helppo työ se ei tule missään nimessä olemaan.
Wolves pääsee jälleen kerran otteluun koko materiaalilla ilman loukkaantumishuolia. Onkin mielenkiintoista nähdä, muuttaako Nuno pelisuunnitelmaa – avauskokoonpano pysyy hyvin varmasti samana.

Viikonlopun superdiili: Lyö 10€ veto ja saat haluamasi Uhmapelaajat-tuotteen

Tottenham löytyy odotetusti Valioliigan kärkipäästä – sijalta 5. Mauricio Pochettino ei tehnyt yhtään hankintaa kesällä, mutta joukkue on todistanut ettei se välttämättä vahvistuksia kaipaa. Spurs ei ole ollut täysin sama joukkue kuin viime kaudella, varsinkaan hyökkäyksellisesti. Osasyyllisenä heikompaan hyökkäyspeliin voidaan pitää Harry Kanen ”vaisua” alkukautta – mies on iskenyt 10:ssä ottelussa 5 maalia.
Tottenham on kuitenkin voittanut 7 ottelua 10:stä ja lähtee tähänkin otteluun ehdottomana ennakkosuosikkina. Viimeisimmissä otteluissa maalinteko on ollut Spursille vaikeaa, eikä Wolvesin hyvin organisoitu puolustus ainakaan helpota tätä rupeamaa. Spursin puolustus on kuitenkin etenkin viimeisimmissä otteluissa ollut erinomainen – vain kaksi päästettyä maalia viidessä viimeisimmissä otteluissa kertovat puolustuksen kovuudesta.
Tottenham saa sekä Christian Eriksenin, että Dele Allin takaisin miehistöönsä – molempia voidaan odottaa avauskokoonpanoon. Jan Vertonghen on varmuudella sivussa, kun taas Danny Rose ja Eric Dier ovat kysymysmerkkejä.
Wolvesin erinomainen puolustus sekä ongelmat maalinteon kanssa – yhdistettynä Spursin loistavaan puolustuspeliin, ennustetaan ottelusta vähämaalista voittoa vierailijoille. Wolvesilla on jonkinlaiset mahdollisuudet venyä tasapeliin, mutta Spurs on materiaalillisesti niin paljon kotijoukkuetta edellä, että vierailijoiden menestys on huomattavasti todennäköisempää.
Bookkerit ovat arvioineet ottelun aivan liian runsasmaaliseksi. Siksi päävihjeenämme alle 2.5 maalia otteluun hyvällä kertoimella. Pienempänä sivukohteena toimii Tottenhamin voitto, joka tapahtuu sekin useammin kuin vedonvälittäjät ovat sen todennäköisyydeksi laskeneet.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ