Valioliiga pe 12.08. klo 22:00

Valioliiga 2022-2023 - Paras sarjanousija

Jesse Lingard pääsi vihdoin koirankopista! Jatkuuko vahvistuneen Nottingham Forestin hurmos Valioliigassa?

Valioliiga-kausi on kivenheiton päässä ja mestaruustaistelun lisäksi erityisen kiinnostavaa seurattavaa ovat alkavalla sesongilla myös tuoreempien pääsarjajoukkueiden otteet. Jälleen kerran on saatu kolme sarjanousijaa, jotka ovat Fulham, Nottingham sekä Bournemouth. Yksi kiinnostavimmista kausimarkkinoista on paras nousija -veikkaus, johon tartutaan kiinni. Vihjeessä käytetään Sportazan kertoimia – avaa pelitili tästä ja pääset peesaamaan vetosuositukset suoraan sisään!

Steve Cooperin ja Nottingham Forestin tarina oli viime kaudella sensaatiomainen. Kun walesilaisluotsi hyppäsi joukkueen peräsimeen, se oli mestaruussarjassa viimeisenä. Lopulta joukkue nousi aina neljännelle sijalle saakka ja kaatoi nousukarsinnoissa sekä Sheffield Unitedin että Huddersfieldin. Nottinghamin lisäksi sarjaan nousivat Bournemouth sekä Fulham. Nähtäväksi jää, kestääkö Cooperin ja kumppanien hurmos myös Valioliiga-ympyröissä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

On tietysti muistettava, että legendaarinen joukkue pääsi edelliskaudella myös Englannin cupissa aina puolivälierään saakka. City Groundin tupaten täyteen myyty stadion mylvi, kun joukkue oli lähellä puolustaa jopa maalittoman tasapelin Liverpoolia vastaan. Lopulta tuli kuitenkin noutaja. Turnauksessa Nottingham söi välipalaksi kuitenkin Valioliiga-joukkueista sekä Arsenalin että Leicesterin. Mielenkiintoisia vahvistuksia ryhmä on kuitenkin haalinut kesän siirtoikkunassa.

Ensimmäisenä esiin täytyy tietysti nostaa Jesse Lingard, joka olisi saanut tehdä sopimuksen minne tahansa. Vihdoin mies pääsee kunnolla ulos Manchester Unitedin koirankopista ja saa uuden mahdollisuuden – kaikki näkivät ensisilmäyksen, mitä uusi ympäristö voi entiselle huippulupaukselle tuottaa, kun tämä oli West Hamissa lainalla kaudella 2020–2021.

Liverpoolista lainasopimuksella Nottinghamiin saapui Neco Williams, jolla on todella tärkeä rooli alkavalla kaudella. Muiden tulijoiden joukossa on esimerkiksi 15 maalia Union Berlinille viime kaudella Bundesliigassa painanut nigerialaishyökkääjä Taiwo Awoniyi ja Manchester Unitedista lainalle saapuni maalivahti Dean Henderson, jonka potentiaali tiedetään. David de Gean takaa on ollut todella vaikeaa nousta minuuteille, mutta nyt huippulupauksella on mahdollisuus tehdä läpimurto sarjanousijan paidassa.

Lingardin lisäksi keskisektorille on löytynyt myös muita vahvistuksia, kuten esimerkiksi Orel Mangala Stuttgartista ja vahvasti edellisellä kaudella Huddersfieldissa pelannut Lewis O’Brien. Hyökkäysosastolla nähdään Awoniyin lisäksi muiden muassa tuttu kasvo Sam Surridge ja Caenista saapunut konkari Nuno Da Costa. Kokonaisuutena Nottingham Forestin kilpavarustelu on Djed Spencen lähdöstä huolimatta todella lupaavalla malilla ja ainakin Bournemouth jää täysin jalkoihin nousijoiden vertailussa.

Fulhamilla on omat aseensa, mutta kiinnostavuudeltaan ja potentiaaliltaan tässä tipsissä käsitellyt metsämiehet ovat omaa luokkaansa. Kausivetoihin maistuu vielä yksi täyden panostuksen sijoitus – Nottingham Forest on paras sarjanousija kertoimella 2,30. Iske betsi tästä sisään Sportazalla ja nappaa yksi kovimmista kausidiileistä Valioliigaan! Toisena pelivalintana isketään, että Jlingz on joukkueen paras maalintekijä kauden päätteeksi.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa