La Liga ti 23.05. klo 23:00

Valladolid - Barcelona

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valladolidilta puuttuu avainmiehiä alakerrasta! Nähdäänkö tiistaina kunnon maali-iloittelu?

La Ligan mestaruuspokaalia hiljattain nostelemaan päässyt Barcelona pelaa tiistaina Estadio José Zorrillalla Real Valladolidin vieraana. Panostahan Barcelonalla ei siis enää ole, joten motivaatiot voidaan nostaa kyseenalaisiksi. Lauantaina Real Sociedad haki Camp Noulta tärkeät pisteet ja Valladolidin pistetarve on niin ikään merkittävä, kun putoaminen uhkaa.

Valladolid palkkasi huhtikuussa Pachetan tilalle uruguaylaisen Paulo Pezzolanon. Muutaman pelin mittaisen ”new manager bouncen” jälkeen on hävitty viisi matsia putkeen ja päästetty näissä viidessä 14 maalia. Piste-eroa ei onneksi ole viivan päälle ainuttakaan pistettä – kenties tiistaina saadaan panoksetta pelaavalta vieraalta pongoja.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Real Valladolid CF 🇬🇧🇺🇸🇨🇦 💜

@realvalladolidE
Focused on Barça 👀⚽


Valladolidilta puuttuu tiistaina pelikieltoa kärsivä Martin Hongla sekä lasaretin penkkiä kuluttavat Luis Pérez, Selim Amallah, Jawad El Yamiq sekä Anuar Mohamed. Barçalta on sivussa Ronald Araújo, Pedri ja Jules Koundé, mutta Gavi on kärsinyt banninsa. Rotaatiota on takuulla tulossa Xavilta, kun avainpelaajien kohdalla pyritään välttämään loukkaantumisia jo ensi kautta silmällä pitäen.

Lapulle lähtee tiistaille suurimaalisuutta. Valladolidin on pakko pyrkiä kolmeen pisteeseen ja Barcelona tuskin liikaa peruuttelee panoksettomassa tilanteessa. Kotijoukkueeltahan puuttuu alakerrasta niin Hongla kuin El Yamiqkin, joten lähellekään parhaalla alakerran koosteella ei Pucela ole tositoimissa.