La Liga pe 16.09. klo 22:00

Valladolid - Cádiz

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Maalimäärävetoa lapulle! La Ligan alakerran väki kalistelee perjantaina viihdyttävästi!

La Ligan putoamistaiston hulinapelit jatkuvat perjantaina prime timessä. Valladolid isännöi José Zorrillalla viisi tappiota peräjälkeen kärsinyttä Cádizia, joka on itse asiassa vielä maaleittakin. Joko cádizilaisten tuska helpottaa vai joko seurajohdon sormi alkaa vaellella paniikkinappulalle?

Valladolidilta vain avarin oikea pakki Luis Pérez on lasaretissa – stunttaajana nähdään 17-vuotias Iván Fresneda. Cádizilta edelleen puuttuvan Jon Ander Garridon lisäksi Fali ja Choco Lozano eivät ole mukana vierasjoukkueen kokoonpanossa. Ilman Lozanoa Cádiz avannee kahdella kärjellä – Rubén Sobrino ja Lucas Pérez ovat vahvimmin tyrkyllä avaukseen.

Real Valladolid C.F.

@realvalladolid
Todos pensando en el #RealValladolidCádiz de mañana 💭


Vaikka Cádiz on vielä maaleitta, on perjantaina viimein kuparinen todennäköisesti rikkoutumassa. Valladolid tulee hyökkäämään ahnaasti ja Cádizin pelisuunnitelmassa on luultavasti iskeä isäntien nousevien laitapakkien selustaan. Peräpään tulikivenkatkuiset väännöt voivat joskus olla yllättävänkin viihdyttäviä coast to coast-pelejä.

Lapulle lähtee yli 2,5 maalia ja tälle saadaan aivan kelvollista kerrointa. Jos konservatiivisempi meno maistuu niin yli 2 maalia palauttaa panokset, jos maalit jäävät tasan kahteen. Näissäkin kertoimissa on vielä kivasti ilmaa jäljellä.