PDC ke 21.12. klo 00:00

van Barneveld R. - Meikle R.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

RvB throwin back the years! Loistokerrointa hollantilaislegendalle!

Darts World Championship -turnaus tarjoilee tiistain ratoksi todella mielenkiintoisia otteluita, joissa muutamassa päästään jopa isojen altavastaajien kelkkaan. Heittämässä on mm. Raymond van Barneveld, Fallon Sherrock sekä Jimmy Hendriks (ei se kitarajäbä). Turnaus huipentuu 3. tammikuuta pelattavaan finaaliin, joten enään kauaa tätä iloa ei ole tarjolla!

Tiistain mielenkiintoisin ottelu alkaa keskiyöllä klo: 00:00. Kyseisessä ottelussa van Barneveld kohtaa Ryan Meiklen. Ottelu pelataan paras viidestä pelistä -formaatilla. RvB on ehdoton ennakkosuosikki otteluun, sillä herra löysi jostain taskunpohjalta nuoren RvB:n vireen takaisin eikä häntä ole voitu pysäyttää.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

RvB pelasi upean Grand Slam- sekä mainion European Tour 11 -turnauksen, joissa herra päihitti todella kovatasoisia nimiä. Myös Players Championship -turnaukset ovat sujuneet hollantilaiselta erinomaisesti. Matkan aikana on kaatunut mm. Gerwyn Price peräti kolmeen eri otteeseen, Dave Chisnall, Simon Whitlock sekä monia muita huippunimiä. Ryan Meikle ei ole näiden rinnalla mitään.

Meikle oli vaikeuksissa jopa turnauksen kolmatta sekä heikointa naispelaajaa Lisa Ashtonia vastaan. Mitäköhän käy, kun vastaan asettuu kovavireinen RvB? 1,5 pelin tasoituksen kerroin on vitsi, ja se napataan ilomielin lapulle.

PDC Darts

@OfficialPDC
DRAW BRACKET 🔢

Here's how the draw bracket is taking shape so far at the 2022/23 @CazooUK World Darts Championship...

#WCDarts
📺 bit.ly/WC23Live