PDC pe 18.11. klo 22:30

van Barneveld R. - Price G.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Gerwyn Price saa revanssin! Icemanille loistokerrointa puolivälieriin!

Dartsin Grand Slam -turnauksen puolella ollaan päästy viikon aikana nauttimaan Raymond van Barneveldin loistavasta pelistä, kun herra on kirjaimellisesti palannut ajassa viisitoista vuotta taaksepäin aikaan, jolloin RvB oli yksi maailman parhaista pelaajista. Tällä hetkellä maailmanlistan sijalla 50 majaileva RvB ei kuitenkaan ole todistanut vielä millään mittarilla olevansa maailman huippuformissa.

RvB päihitti lohkoissa perjantain puolivälierävastuksen Gerwyn Pricen hyvin lyhkäisessä BO9 -formaatilla pelatussa ottelussa lukemin 5-4. Price ei ollut parhaassa iskussa kyseisessä ottelussa, ja RvB pelasi selvästi yli odotusten. Tästä avautuukin loistava vedonlyöntimahdollisuus, kun herrat kohtaavat jälleen – tällä kertaa kuitenkin selvästi pidemmässä ottelussa.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Puolivälierät pelataan BO31 -formaatilla, jolloin otteluvoittoon vaaditaan 16 -legivoittoa. Price on ollut turnauksessa loistavassa iskussa tuota yhtä ottelua lukuun ottamatta, ja olisikin aivan järkyttävää, mikäli RvB onnistuisi Pricen voittamaan näinkin pitkän kaavan ottelussa. Heikko alku lohkopelissä voi hyvinkin koitua kohtaloksi, kun näissä karkeloissa sillä ei ole mitään merkitystä.

Price ei suotta ole maailmanrankingin ykkösnimi. Herran heittäminen on todella varmaa eikä ohipelejä kovin paljoa Pricelta näy. Lapulle napataan The Icemanin 3,5 -legin minusmerkkinen tasoitus loistokertoimella MrGreeniltä.

PDC Darts

@OfficialPDC
Gerwyn Price and Raymond van Barneveld were among the first four players to book places in the quarter-finals of the Cazoo Grand Slam of Darts!

#GSOD | L16
📺 bit.ly/GSOD22Live