ATP ma 04.07. klo 20:30

van de Zandschulp - Nadal

Joutuuko Rafael Nadal vaikeuksiin Wimbledonissa? Emil Ruusuvuoren pudottanut hollantilainen vastassa!

Rafael Nadalin seuraava haastaja on esimerkiksi Emil Ruusuvuoren tämän vuoden Wimbledonissa pudottanut Botic van de Zandschulp. Hollantilainen on pystynyt pelaamaan viime aikoina yllättävänkin tasaisesti, mutta suorittaminen tuskin riittää kaksi perättäistä grand slam -turnausta voittaneen Nadalin horjuttamiseen. Espanjalaiskonkarilla oli vaikeuksia ensimmäisillä kierroksilla, mutta edellismatsissaan mies otti suvereenin voiton.

Nadal on pelannut Wimbledonissa tarpeeksi hyvällä tasolla, eikä sekä Australian avoimet että Wimbledonin kuluvalla kaudella voittanut espanjalainen ole vielä joutunut kunnollisiin haasteisiin. Hollantilainen van de Zandschulp on kova syöttäjä ja tarjoilee kämmenpuolelta melkoisia tykkejä, mutta heittoja pelaamisessa tulee edelleen liikaa vertailussa maailman kärkiosastoon. Edellisellä kierroksella 3–1-lukemin Richard Gasquetin kaatanut hollantilainen pystyy kuitenkin tuottamaan ajoittaisia ongelmia espanjalaiselle ratkaistavaksi.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Etenkin huippuaggressiivista ja kovaa lyövää Francesco Cerundoloa vastaan Nadal oli isoissa ongelmissa turnauksen avauskierroksen ottelussa, jonka tosin lopulta yhdellä erätappiolla selvitti ja eteni jatkoon neljässä. Tämä matsi voi olla luonteeltaan hyvin samantyylinen, mutta ottelun edetessä Nadal varmasti saa pakotettua hollantilaisen palloralleihin, joissa huippumonipuolisella 36-vuotiaalla on iso etu. Uhmapelaajien tuomio on, että Nadal voittaa matsin lopulta, mutta suoraan kolmessa erässä hommaa ei saada pakettiin.

Pelivalinta haetaan erätasoituksella van de Zandschulpin kautta (+2,5). Avaa tästä pelitili Sportazalle ja ota tervetuliaistarjous haltuun! Tämä vedonvälittäjä tarjoaa todella kilpailukykyiset kertoimet sekä erinomaisen kohdevalikoiman esimerkiksi Wimbledoniin.

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa