ATP ti 28.03. klo 19:30

Van de Zandschulp - Ruusuvuori

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Häviääkö Ruusuvuori enää kertaakaan Miamissa? Tämä vastustaja tutumpi kuin omat taskut!

Liekeissä olevan Emil Ruusuvuoren (ATP 54.) urakka jatkuu Miamissa. Vastassa on vanha tuttu, säännöllisen epäsäännöllisesti ailahteleva kilpakumppani Botic van de Zandschulp (ATP 32.). Kaksikko iski viime vuonna yhteen kahdesti ja molemmille kirjattiin voitto. Ottelut ovat aina olleet tasaisia, mutta kääntyneet joka kerta virheettömämmin pelanneen ukon suuntaan. Tällä hetkellä laadukkaampaa tennistä pelaava Ruusuvuori sai edellisellä kierroksella ehdottoman hyvän ”lämmittelyn” neloskierroksen kamppailua silmällä pitäen.

Kaverukset Ruusuvuori ja van de Zandschulp ovat nousseet ATP-kiertueen vakiokalustoon melkolailla käsi kädessä. Toki aivan viime vuosina tai lähinnä edellisellä kaudella hollantilaisen kehitys oli aavistuksen nopeampaa. Jos ennusmerkit pitävät paikkaansa, on tällä sesongilla Ruusuvuoren aika loistaa. Huippuiskussa oleva suomalainen on latonut tässä turnauksessa Nuno Borgesin, Roberto Bautista Agutin sekä viimeisimpänä Taro Danielin laulukuoroon.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Ottelu japanilaista Danielia vastaan valmisti Ruusuvuorta erinomaisesti koitokseen van de Zandschulpia vastaan. Kun katsotaan hollantilaisen vahvuuksia, on niissä selviä yhtäläisyyksiä suhteessa paitsi Danieliin myös Ruusuvuoreen. Edellisellä kierroksella suomalainen erottui edukseen takakentän jämäkällä esiintymisellä, mutta myös erinomaisesti läpi tunauksen kulkenut vire verkolla sai jatkoa. Näin laadukasta verkkopelaamista ei ole aikoihin Suomesta tullut ja tämä osa-alue on myös Ruusuvuorella selvästi mennyt eteenpäin.

Emil Ruusuvuori

@EmilRuusuvuori
4th round 📞

Clearly @MiamiOpen suits me well, moving on!

Van de Zandschulp ei todellakaan ole mikään virheetön pelaaja – pikemmin päinvastoin. Tällä kaudella hollantilaiselta on nähty jälleen melko vuoristoratamaisia esityksiä eikä pelkästään ottelusta toiseen, vaan myös niiden sisällä. Siinä mielessä hollantilainen on vaarallinen pelaaja, että tämä saattaa yhdessä hetkessä näyttää täysin luovuttaneelta ja flegmaattiselta, mutta yhtäkkiä kaivaa jostain käsittämättömän nousujakson. Tämän sai kokea myös Ruusuvuori viime kesän Wimbledonissa, jossa hollantilainen vaihtoi kutosen silmään vasta toisessa erässä. Nyt lähtötilanne on kuitenkin täysin erilainen.

Ruusuvuori pelaa kenties uransa parasta tennistä ja kauden alku on ollut hyvin nousujohteinen. Juuri tällä hetkellä vaikuttaa siltä, ettei huippua ole vielä edes saavutettu. Kliininen suomalainen voi joutua van de Zandschulpin kanssa koville, mutta hollantilainen lienee tällä kerralla väkisin alakynnessä. Ruusuvuoren valttina voi pitää myös sitä, että hän tuntee vastustajan erinomaisesti. Voimasuhteet ovat kääntyneet päälaelleen suhteessa viime kesään! Tällä hetkellä hollantilainen ailahtelee pelaajista selvästi enemmän ja betsivalinnaksi maistuu Ruusuvuoren voitto pelitasoituksella (-2.0).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Games Spread – Ruusuvuori -2.0), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Games Spread – Ruusuvuori -2.0” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.