PDC su 01.01. klo 14:45

Van den Bergh D. - Clayton J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kelpaako ilmainen raha? – Uuden vuoden kunniaksi aivan uskomaton voittokerroin Dartsin mestaruuskisoista kiinni!

Uusi vuosi, vanhat kujeet. Dartsin World Championship -turnaus on aivan loppusuoralla, kun turnauksessa on enään heittämässä kahdeksan ukkoa, jotka taistelevat vuoden ensimmäisenä päivänä paikasta välierissä. Päivän mielenkiintoisin ottelu vedonlyönnin näkökulmasta on ehdottomasti Dimitri Van den Berghin ja Johnny Claytonin välinen ottelu. Kaikki puolivälierät pelataan paras yhdeksästä pelistä -formaatilla. Tällöin ottelun voittoon vaaditaan viisi pelivoittoa, kun puolestaan yhteen pelivoittoon kolme legivoittoa.

Claytonille tarjotaan otteluun loistavaa kerrointa. Herra on naputellut turnauksessa 96.51 keskiarvotuloksella ja 50.65% checkout-prosentilla. Vastustajansa Van den Bergh puolestaan on heittänyt kolmen tikan keskiarvokseen 93.76, ja checkout-prosentikseen 45.76%.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Clayton on voittanut turnauksessa Danny van Trijpn, Brendan Dolanin sekä Josh Rockin. Kaksi ensimmäistä vastustaan Clayton hoiti todella selkein lukemin, mutta Rock antoi walesilaiselle jo kovan haasteen, ja Clayton vei ottelun vasta viimeisessä pelissä Rockin hävittyään oma leginsä.

Clayton on pelannut perusvarmaa peliä, mutta varaa parantaa edelleen on. Van den Bergh puolestaan on pelannut melko tapissa omaan tasoonsa nähden, ja on vaikea uskoa, että yhtäkkiä lavalla nähtäisiin yli 100 keskiarvot ylittävä belgialainen. Van den Berg kruisaili puolivälieriin voitettuaan kolme todella helppoa vastusta. Clayton on kuitenkin aivan eri maata, ja on selvä ennakkosuosikki etenemään välieriin.

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Clayton voittaa kertoimella 1.60.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 1.60 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.