PDC pe 22.07. klo 22:10

van Duijvenbode D. - Noppert D.

van Duijvenbode kahdeksan ottelun voittoputkessa!

Dartsin World Matchpaly -turnauksen kaksi viimeistä puolivälierää pelataan perjantaina. Luvassa on äärimmäisen jännittävät ottelut, sillä otteluiden voittajat etenee turnauksen neljän parhaan joukkoon pelaamaan välieriin paikasta finaalissa. Häviäjät puolestaan tippuvat turnauksesta ulos.

Illan ensimmäisessä puolivälieräottelussa kahdeksan ottelun voittoputkessa oleva Dirk van Duijvenbode saa vastaansa Danny Noppertin. Ottelu alkaa klo: 22:10, ja se pelataan paras 31:stä legistä -formaatilla. Voittajalta vaaditaan siis 16 legivoittoa. Betsien puolesta ei kuitenkaan keskitytä voittajavetoihin, vaan ottelussa tehtäviin 180’s -tuloksiin.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Vaikka van Duijvenbode onkin ollut melkoisessa vireessä voittojen suhteen, ei herran scoraaminen ole kuitenkaan ollut niin vakuuttavaa. Varsinkin 180’s:n puolesta Noppert on selvässä johdossa jo pelkästään tässä turnaukssa. Scoraaminen ei aina ole yhtä kuin voitto. van Duijvenbode on pelannut viime aikoina voittavaa tikkaa, ja täten onkin aivan yksi hailee ottelun lopputuloksen kannalta, saako pelaaja yhtäkään 180’s -tulosta.

Roposet asetetaan Noppertin puolelle juurikin 180’s -tilastossa. Herra on scorannut äärettömän hyvin eikä van Duijvenboden vire tosiasiassa ole niin kova, miltä se näyttää. Herra on kohdannut heikot ottelut pelanneet huippupelaajat, joka saa van Duijvenboden formin näyttämään selvästi paremmalta. Toki herra on paukuttanut melkoisia lopetuksia loistavilla prosenteilla, mutta juurikin scoraamisen suhteen Noppert on loistavissa asetelmissa lähdössä otteluun.

 


MrGreen antaa kympillä kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa