PDC to 27.10. klo 19:50

van Duijvenbode D. - Razma M.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Razma umpisurkea! Loistokerrointa Dartsin European Championship -turnaukseen!

Dortmundissa torstaina käynnistyvä Dartsin European Championship -turnaus viihdyttää tikkafaneja läpi viikonlopun. Turnauksessa kilpailemassa on 32 pelaajaa, joista yksi kruunataan sunnuntaina voittajaksi single-elimination bracketin päätteeksi. Hallitseva mestari Rob Cross puolustaa titteliään maailman huippunimiä Peter Wrightia, Michael van Gerweniä, Gerwyn Pricea, Johnny Claytonia ja monia muita vastaan nelipäiväisessä turnauksessa.

Torstai aloitetaan erittäin mielenkiintoisella ottelulla, kun Dirk van Duijvenbode saa vastaansa Madars Razman klo: 19:50 alkavassa ottelussa. Dirk on suuri ennakkosuosikki otteluun, sillä Razman peli on viime aikoina ollut melko tappiopainoista. Herra ei ole onnistunut sitten millään saralla, josta muistona hyvin punainen ottelurecordi.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

van Duijvenbode sen sijaan on pelannut loistavasti. Dirk on naputtanut viimeisestä kahdestakymmenestä ottelusta viisitoista voittoa. Matkalla on kaatunut mm. Clayton, Callan Rydz, Danny Noppert sekä monia muita kovia heittäjiä. Jos verrataan Razman ja van Duijvenboden formia, on ero kuin yöllä ja päivällä.

Lapulle napataan hollantilaisen tasoitusta loistokertoimella. Kun ottelu pelataan paras yhdestätoista legistä, saa Razma tasoituksen osuessa saada enintään 3 legiä.

Dirk van Duijvenbode

@Duivee
Happy to have qualified for the Euro Finals 👍🎯 I play Madars Razma round one.
@ModusDarts180 @TOTODartKings @BullsDarts @WerkTalentGroep

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle van Duijvenbode -2,5 kertoimella 2.01.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2.01 🤘