PDC to 21.07. klo 23:30

van Gerwen M. - Aspinall N.

MVG:lle loistokerrointa Darts World Matchplay -turnauksen puolivälieriin!

Dartsin World Matchplay -turnauksen päivän toisessa puolivälieräottelussa vastakkain asettuvat Michael van Gerwen sekä Nathan Aspinall. Herrojen välinen ottelu alkaa klo: 23:30, ja se pelataan paras 31:stä legistä -formaatilla. Voittajana ottelusta poistuu siis ensimmäisenä 16 legiä voittanut pelaaja.

On sanomattakin selvää, että van Gerwen on selvä ennakkosuosikki ottelun voittajaksi. “Mighty Mike” on ehkäpä historian korkeimman peakin saavuttanut pelaaja, sillä kun van Gerwen dominoi maailman huipulla, ei kukaan pystynyt häntä haastamaan. van Gerwenin heittotaidoista on melko legendaarinen esimerkki alla, kun pelaaja meinasi heittää kaksi 9-dartteria peräkkäisissä legeissä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Ei ole myöskään salaisuus, että MVG ei ole pystynyt suorittamaan samalla tasolla, millä herra pelasi ollessaan maailman huipulla. Se ei silti poista sitä faktaa, että MVG on edelleen yksi maailman parhaista heittäjistä, ja kun kohdalle osuu se ns. “osumapäivä”, ei kukaan pysty päihittämään van Gerweniä.

MVG:n suoritukset ovat vuoden mittaan parantuneet lähes jatkuvalla syötöllä. Herra harvoin häviää otteluita alemman tason vastustajille, ja maailmassa ei oikeastaan nykyisin ole kuin muutamia pelaajia, jotka pystyvät tasaisesti haastamaan MVG:tä. Ne herrat pelasivat ansaitusti tämän vuoden Premier Leaguessa. MVG on oma itsensä juurikin lavalla, jolloin herra saattaa syttyä like never before. MVG:lle tarjottava 1,60 -kerroin kelpaa lapulle aina, kun vastassa ei ole Peter Wright, James Wade, Johnny Clayton tai Gerwyn Price.

Kertoimet ottelullevan Gerwen, Michael - Aspinall, Nathan21.07.2022

10 euroa pelirahaa