PDC to 05.05. klo 22:40

van Gerwen M. - Cullen J.

MVG puhkuu itseluottamusta

Dartsin Premier League palaa tänään, torstaina Glasgowiin. Lähes 15 000 kapasiteetin omaava OVO Arena täyttyy tänään janoisista tikkafaneista, kun maailman kahdeksan parasta heittäjää kohtaavat Premier Leaguen kolmannentoista iltaman parissa. Tilanne ennen Glasgowin kisoja on tiukka. Kärjessä on Johnny Clayton 29 pisteellä perässään tasapisteissä olevat Michael van Gerwen ja James Wade.

van Gerwen nappasi edellisviikonloppuna Euro Tourin toisen voittonsa. Alkuvuonna pienistä vaikeuksista kärsinyt van Gerwen puhkuu itseluottamusta, ja herran peli alkaa ajoittain muistuttaa Mighty Mike-aikojen peliä. MVG:n formi on todella hyvä, ja tänään on loistava mahdollisuus napata jo neljäs Premier League-voitto tältä vuodelta.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

MVG:n voitot ovat olleet melkoista dominanssia. Herran leg-difference on korkein kaikista (+40). Seuraavana kyseisessä tilastossa on Clayton, jolla leg difference on vain +17.

MVG:tä vastaan klo: 22:40 asettuva Joe Cullen ei ole pelannut pitkään aikaan alkuvuonna nähdyllä tasolla. Cullen aloitti vuoden todella railakkaasti voittaen Mastersit sekä yhden PL-iltaman. Herra on kuitenkin tällä hetkellä neljänneksi viimeisellä sijalla. MVG:n dominanssiin uskotaan myös tänään, varsinkin kun herra pääsee aloittamaan ottelun. Yhdellä murrolla tasoitus kotiin.

Cazoo Premier League Table
10 euroa pelirahaa