PDC ke 20.07. klo 00:00

van Gerwen M. - Cullen J.

van Gerwen ja Cullen vastakkain puolivälierissä! Huikea ottelu luvassa!

Dartsin World Matchpaly -turnauksen tiistain viimeisessä ottelussa nähdään äärimmäisen jännittävä kamppailu, kun maailmanlistan sijoilta 4 ja 13 löytyvät Michael van Gerwen ja Joe Cullen kohtaavat jo seitsemättä kertaa tänä vuonna. Herrat taistelevat turnauksen puolivälierissä paikasta välierissä. Ottelu pelataan paras 21:stä -formaatilla, ja lapulle napataan pelattujen pelien overia.

van Gerwen ja Cullen ovat äärimmäisen tasokkaita pelaajia. Herrojen kuudesta aikaisemmasta kohtaamisesta kaksi on mennyt Cullenille, ja neljä van Gerwenille. Ottelut ovat olleet äärimmäisen tasaisia. Kun molemmat ovat iskussa, tulee ottelusta yksi kaikkien aikojen väännöistä.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Cullenin ja van Gerwenin tilastoja katsoessa on selvää, että molemmat herrat ovat äärimmäisen kovassa formissa otteluun saapuessaan. Cullenin kolmen tikan keskiarvo on noin viidellä pisteellä parempi, kuin van Gerwenillä, joka on myös lopetuksissa aivan Cullenin kannassa häviten siinäkin noin neljällä prosentilla. Molemmat ovat kykeneväisiä isoihin lopetuksiin.

Ottelussa on valtavat panokset. Häviäjä lentää turnauksesta ulos, kun voittaja puolestaan etenee välieriin. Nämä kaksi ovat juurikin niitä herroja, jotka pystyvät suorittamaan paineen alla. Täysin eri heittotyylit omaavat pelaajat ovat silti äärimmäisen tasaisia. Lapulle ladotaan pelien overia, sillä on vaikea kuvitella, että ottelu olisi kummankaan suuntaan täysin suvereeni. Kahdeksan legiä häviäjälle riittää overiin.

10 euroa pelirahaa