PDC la 19.11. klo 22:30

van Gerwen M. - Humphries L.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MVG:lle loistava betsivalinta Humphriesia vastaan!

Dartsin Grand Slam -turnauksen lauantain toisessa puolivälierässä Josh Rockin neljännesvälierissä hurjan tasokkaalla pelaamisella päihittänyt Michael van Gerwen saa vastaansa Luke Humphriesin. Cool Hand Luke päihitti neljännesvälierissä Ross Smithin lukemin 10-8.

Samaiseen tulokseen päättyi myös MVG:n ja Rockin välinen taisto. Vasta 21-vuotias Rock heitti ottelussa ensimmäisellä heittovuorollaan 9-darterin, ja scorasi ottelussa hurjan 103.93 averagen. 180’s heitot menivät myös Rockin nimiin lukemin 8-5. Kun Rock on tuossa formissa, on maailmassa hyvin vähän herroja, jotka voivat hänet peitota. Eilen se herra oli van Gerwen.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

MVG tiputti ottelussa 107.71 averagen nakuttaen checkoutit 50% varmuudella. 100+ heittoja MVG:llä oli 43. Täysin samanlaista formia tuskin nähdään tänään, sillä MVG:ltä se vaatii yleensä myös sitä, että vastustaja olisi todella kovassa iskussa. Humphries ei Rockin tasolle yllä, ja MVG hoitanee ottelun rutiininomaisesti muutaman legin erotuksella.

PDC Darts

@OfficialPDC
Here's how the draw bracket is looking with eight players left standing at the Cazoo Grand Slam of Darts.

Friday sees the quarter-finals get underway.

#GSOD | L16
📺 bit.ly/GSOD22Live