UHMAPELAAJAT la 29.01. klo 23:30

van Gerwen - Humphries

van Gerwen palaa lavalle – vastassa Cool Hand Luke!

Jälleen heitellään tikkaa! Darts palaa ruutuihin The Masters -turnauksen merkeissä tänään, lauantaina turnauksen toisen päivän voimin. Vuorossa on neljännesvälierät, joihin kahdeksan maailmanlistan kärkinimeä karsiutui automaattisesti. Muiden piti taistella tiensä perjantain otteluista.

Yksi lauantain mielenkiintoisimmista otteluista pelataan vasta viimeisenä otteluparina. Ottelussa nähdään maailmanmestaruuskisoista koronavirustartunnan takia sivuun jääneen Michael van Gerwenin ja “Cool Hand” Luke Humphriesin välinen kamppailu, joka pelataan paras 19 erästä -formaatilla. Voittoon vaaditaan siis kymmenen erää tai oikeita termejä käyttäen “legiä”.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Gerwen oli uskomattoman kovassa liekissä ennen maailmanmestaruuskisoja, ja hän olikin monen mielestä selvä suosikki voittamaan koko kisat. Ne jäivät pelaajalta kuitenkin sattuneista syistä väliin, ja van Gerwen joutui katsomaan sivusta, kun Peter “Snakebite” Wright käveli voittoon hänen nenänsä edessä. Mahtaa sapettaa.

Van Gerwenillä on nyt mahdollisuudet palata turnauksien pariin ryminällä. Ensimmäinen vastustaja ei ole aivan maailman kärkeä, mutta Humphriesiä ei missään nimessä kannata aliarvioida. Ei hänen nimi turhaan ole Cool Hand Luke. Humphriesiltä ollaan nähtyä räjähtäviä alkuja, jotka eivät kuitenkaan ole riittäneet aina aivan loppuun asti. Van Gerwenin kokemus ja viimeistely on selvästi vahvempi, jonka vuoksi lapulle uskalletaan latoa herran minusmerkkistä tasoitusta.

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “van Gerwenin tasoitus” ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa