PDC to 17.11. klo 22:50

van Gerwen M. - Rock J.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Mitä ihmettä? Rock aivan liian aliarvostettu kertoimissa!

Dartsin Grand Slam -turnauksen puolella pelataan torstaina viimeiset neljännesvälieräottelut. Tulevaisuuden kovin nimi, ja tämän hetken kovatasoisin pelaaja Josh Rock saa melkoisen kovan vastuksen, kun vastaan asettuu hollantilaispelaaja Michael van Gerwen. Ottelu pelataan paras 19 -formaatilla, joka tarkoittaa sitä, että voittoon vaaditaan 10 voitettua legiä.

Rock on altavastaaja täysin ansaitusti. Onhan MVG yksi maailman kovimmista pelaajista, ja jatkuvasti formiaan nostava sekä ehdottomasti loppuvuoden mestaruutta tavoitteleva herrasmies. Rock on kuitenkin osoittanut pystyvänsä pelaamaan tällä hetkellä niin kovalla tasolla, ettei edes MVG välttämättä yllä siihen. Rockilla on paljon näytettävää sekä nälkää varsinkin ottelussa, missä nuori herra saa varmastikin vastaansa yhden idoleistaan.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Rockin kerroin on Pinnaclella markkinatoppi, joka kelpaa napata lapulle. Rock ei ole niin suuri altavastaaja, kuin kertoimet osoittavat, minkä ansiosta pieni panostus Rockille voi palauttaa oikein kivasti.

PDC Darts

@OfficialPDC
GROUP TABLES 🧮

A crazy night of twists and turns in Groups E-H, but here's how the tables have ended up after the three group games!

Some shock eliminations on Day Four of the @CazooUK Grand Slam of Darts 😱

#GSOD | R1
📺 bit.ly/GSOD22Live