ATP su 03.07. klo 19:00

van Rijthoven - Djokovic

Neljättä perättäistä mestaruuttaan hamuava Novak Djokovic kohtaa sensaatiopelaajan neloskierroksella

Novak Djokovic on näyttänyt todella vakuuttavalta viimeisimmissä otteluissaan Wimbledonissa. Neloskierroksella vastassa on kuitenkin kova jokerikortti. Kahdeksan ottelua peräkkäin nurmella voittanut ja ennen Wimbledonia Den Boschin ATP-turnauksen finaalissa Daniil Medvedevin murjonut Tim van Rijthoven saattaa pystyä haavoittamaan serbialaisen rytmiä.

Hollantilaispelaaja van Rijthovenin vire on melkoinen ja miehen peliesitykset ovat olleet erinomaisia. Edellisissä otteluissaan Reilly Opelkan sekä Nicoloz Basilashvilin laulukuoroon passittanut 25-vuotias on vahva syöttäjä ja miehen kämmenellä pystytään varmasti haastamaan maailman kärkipelaajat. Tasaisuutta on löytynyt hyvin Wimbledonin aikana ja ’s-Hertogenboschissa saatiin jo osviittaa tulevasta. Medvedevin lisäksi hollantilaisen käsittelyssä ovat saaneet viime aikoina kyytiä esimerkiksi Taylor Fritz sekä Felix Auger-Aliassime.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Djokovic on mille tahansa pelaajalle ultimaattinen haaste. Erityisesti paras viidestä -formaatilla ja Wimbledonissa serbialainen tekee raadollista tulosta. Tällä hetkellä konkari metsästää jo neljättä perättäistä Wimbledon voittoaan ja viimeisissä otteluissaan mies on näyttänyt todella vahvalta. Thanasi Kokkinakisia sekä Miomir Kecmanovicia vastaan 35-vuotias tiputti suorissa erissä voittamissaan matseissa ainoastaan 14 erää, mitä voi pitää hämmentävän kovana suorituksena tällä tasolla.

Ennakoissa Djokovic on kuitenkin antanut paljon tunnustusta tulevalle vastustajalleen ja serbialaiselle voi olla tässä vaiheessa hankaluuksia tiedossa. Jos van Rijthovenin syöttö pelittää, kuten parilla edellisellä kierroksella, on hollantilaisella saumoja ottaa jopa erä tässä kamppailussa. Vaikeaa on kuitenkin uskoa jymy-yllätyksiin kolminkertaista hallitsevaa Wimbledon-mestaria vastaan. Betsivalinnaksi maistuu kuitenkin hollantilainen erätasoituksella (+2,5). Avaa pelitili Sportazalle tästä ja iske puita uuniin!

10 euroa pelirahaa