su 31.03. klo 22:30

Vancouver Canucks - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Korkea varausvuoro odottaa – saako Vancouver jälleen koneet käyntiin umpisurkeasti esiintyvän Anaheimin kustannuksella?

NHL:ssä tarjoillaan sunnuntai-iltana yksi ottelu, kun Läntisen konferenssin joukkueista Vancouver Canucks sekä Anaheim Ducks ottavat yhteen. Joukkueet kohtasi edeltävän kerran kuun alkupuolella ja tuolloin Anaheim onnistui pistämään yllättävänkin hyvin kampoihin, vaikka lopulta tulikin tappio lukemin 1-2. Nyt odotuksissa on kuitenkin isäntien ylijuoksu ja kaikki paitsi selvänumeroinen kotivoitto olisi pienoinen yllätys.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja ota 25€ ilmaisveto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vancouverille tämä matsi on peräti yhdeksäs peräkkäinen kotiyleisön edessä, joten edellisistä kahdeksasta vain neljä voittoa on jopa pieni pettymys. Viimeisimpänä tuli tiukat tappiot Kingsiä ja Dallasia vastaan, joten tämä matsi on hyvä paikka saada hieman ketsuppipulloa jälleen auki. Katseet on jo kohti pudotuspelejä, mutta vielä loppusuoralla pitäisi saada jälleen kone viritettyä parempaan kuntoon. Kokoonpanorintamalla Elias Lindholmin ja ykkösvahti Thatcer Demkon poissaolot on tuonut omat haasteensa.

Vancouver Canucks

@Canucks
“We’ve got to start scoring more off broken plays...Big percentage of goals [around the league] are off broken plays.”

🗣 Head Coach Rick Tocchet speaks on working through different power play scenarios in practice, the focus on the little things down the stretch, and more.

Anaheimin kausi on ollut jo pitkään ohi ja jälleen vieraat on matkalla kohti korkeaa varausvuoroa tulevassa draftissa. Voittosarake on viime aikoina näyttänyt vähemmän yllättäen varsin punaiselta, kun viimeisten 12 ottelun aikana ainoastaan Chicago on kaatunut kertaalleen. Anaheim on jatkuvasti ottavana osapuolena ja voittoihin vaaditaan joko vielä sitäkin huonompi joukkue, tai totaalinen ohipeli vastustajalta. Nuoria ja lupaavia pelaajia toki löytyy, mutta Frank Vatranon 30 maalin kausi on ollut vieraiden suurimpia ilonaiheita.

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
🚨Killer on the power play 🚨

Tämän parempaa paikka Vancouverille ei tule laittaa orastavaa tappioputken alkua poikki ja pelivalinnaksi illalle kelpaakin isäntien voitto vähintään kolmen maalin erotuksella. Tasoero on suorastaan valtava ja Anaheimilla jo valmiiksi vaikeiden lähtökohtien lisäksi rasitteena on vierasmatsi Edmontonia vastaan edelliseltä illalta. Ottelusta ei Anaheimin kannalta jäänyt paljoa kerrottavaa, sillä takkiin tuli rumasti lukemin 6-1.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Vancouver -2,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Vancouver Canucks -2,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 53,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.