NHL ti 25.10. klo 05:30

Vancouver Canucks - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Alkukauden suurin pettymys jälleen ongelmissa? Nälkäinen Carolina ei anna armoa!

Ensi yönä Carolina Hurricanes matkaa surkeasti kauden aloittaneen Vancouver Canucksin vieraaksi. Vancouverin alkukausi on ollut kaikkea muuta kuin odotettu ja entistä tuskallisempaa tilanteesta tekee tavat joilla tappiot on tullut. Carolina ei ole vastustajana se, jolta saat helppoja onnistumisia.

Kuusi matsia alla ja Vancouver painelee edelleen voitoitta. Se itsessään on jo suuri pettymys, mutta kun otetaan vielä huomioon tilanteet joista se on onnistunut häviämään, alkaa itseluottamus olemaan pohjamudissa. Vancouver on onnistunut menettämään johtoaseman kerta toisensa jälkeen ja viimeisimmässä ottelussa kun hyökkäys ei saanut onnistumisia, paineli Buffalo Sabres vakuuttavaan vierasvoittoon lukemin 5-1. Myös maalivahtipeli on ollut odotettua heikompaa.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

JFresh

@JFreshHockey
Team Goaltending - October 23


Vancouverilla on toki myös ollut paljon epäonnea, sillä vaikka joukkue olisi kuinka huono, mitä Vancouverin ei paperilla pitäisi olla, ei johtoasemat tule loputtomiin karkaamaan käsistä. Nyt kuitenkin seitsemäs peräkkäinen tappio on lähempänä kuin voittotilin avaaminen. Kaiken murheen keskellä tärkeä puolustaja Quinn Hughes on mahdollisesti sivussa.

Carolina aloitti kauden kolmella vakuuttavalla voitolla päästäen ainoastaan kolme maalia omiin. Viimeisimmät kaksi ottelua on tuonut kaksi tappiota tasaisten vääntöjen jälkeen, mutta isossa kuvassa vieraiden peli on hyvin raiteillaan. Erikoistilanteet kuuluu toistaiseksi sarjan keskikastiin, mutta maaliodottamien osalta Carolina on 5vs5 pelattaessa ollut odotetusti sarjan parhaimmistoa.

JFresh

@JFreshHockey
5v5 xGoals For % - October 23

Uhmapelaajat hyppää ilomielin Carolinan kelkkaan. Vieraiden kahdesta edellisestä tappiosta ei ole syytä huolestua, sillä vastassa kuitenkin oli tasokkaita joukkueita vieraskaukalossa ja lisäksi ottelut olisi voinut myös paikkojen osalta kääntyä Carolinan suuntaan. Tällä kerralla lähdetään iskemään rohkeammalla -1,5 linjalla. Vancouver ei ole Buffalo-ottelua lukuun ottamatta jäänyt tuloksellisesti täysin alakynteen, mutta tällä hetkellä selkäranka voi katketa hyvinkin helposti. Carolinan paineen alla operoiminen ei ole helppoa yhdellekään joukkueelle, mutta ei varsinkaan sellaiselle, jonka itseluottamus on täysin kadoksissa.