to 01.11. klo 04:00

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vancouver Canucks – Chicago Blackhawks | Yön ainoassa NHL-ottelussa tehdään runsaasti maaleja

Yön ainoassa NHL-ottelussa Vancouverin Rogers Arenassa kotijoukkue Canucks kohtaa vieraita Chicagosta, kun Blackhawks asettuu vastustajaksi klo 04.05 alkavassa ottelussa.

Canucksin alkukausi on ollut positiivinen yllätys

Kotijoukkue Canucks on aloittanut kauden odotuksiin nähden vahvasti. Joukkue on pelannut 13 ottelua ja kerännyt 14 pistettä, huolimatta loukkantumisongelmista.
Loukkaantuneiden listoilla on tälläkin hetkellä runsaasti pelaajia – Sven Baertschi, Jay Beagle, Brandon Sutter, Alexander Edler sekä Christopher Tanev ovat kenttäpelaajista sivussa. Myös hyvin pelannut maalivahti Andreas Nilsson on sivussa.
Canucksin piristysruiske kauden alkuun on ollut huippulupaava Elias Petterson, joka on palannut kokoonpanoon huilattuaan hänkin kuusi ottelua. Seitsemään otteluun Petterson on painanut tulokkaalle todella komeat tehot 7+3, jolla Petterson yhdessä Bo Horvatin kanssa jakavat joukkueen sisäisen pörssin kärjen.
Canucksin maalilla aloittaa todennäköisesti Jacob Markstrom, joka on jakanut vastuun tasaisesti nyt loukkaantuneen Nilssonin kanssa. Myös Markstrom on onnistunut kohtalaisen hyvin – torjuntaprosentti on 90.95 ja päästettyjen maalien keskiarvo 3.09. Laukauksia Canucksin maalille satelee, sillä jokaisessa pelaamassaan ottelussa Markstrom on kohdannut yli 30 laukausta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

100€ riskitön veto Unibetille – voitoilla ei kierrätysvaatimuksia

100€ riskitön veto uusille asiakkaille – vain rajoitetun ajan!

Blackhawks pelaa paremmin kuin pitkään aikaan

Vierasjoukkue Blackhawks on aloittanut kautensa myös positiivisesti. Kauden alla joukkue rankattiin monissa papereissa aivan pohjalle. Pelaamastaan 12:sta pelistä Blackhawks on kuitenkin raapinut jo 15 pistettä.
Joukkueen onnistujiin voi nimetä usean pelaajan. Patrick Kane on urallaan ollut takuuvarma tehomies, kuten myös nyt – NHL:n pistepörssin neljäs sija tehoin 11+7. Nuori 20-vuotias Alex DeBrincat on ihastuttanut faneja ja tehoillut 8+6 pistettä.
Joukkueen kapteeni Jonathan Toewsin otteissa näkyy vanhaa ”kapteeni vakavaa”. Puolustuspelistä miehellä ei ole ikinä jäänyt kiinni, mutta nyt tehojenkin valossa alkaa näkymään valoa. Toews on takonut tehot 6+5. Myös nuori suomalaispuolustaja Henri Jokiharju voidaan mainita onnistujista puhuttaessa. Hän on vakiinnuttanut paikkansa ykkösparissa, Duncan Keithin rinnalla.
Valoa tunnelin päässä on myös joukkueen maalivahtiosastolla. Tänäänkin aloittava Corey Crawford näyttää selättäneen pidempään kestäneet vaivansa ja on todella tärkeä palanen Blackhawksin joukkuetta. Viidestä pelaamastaan ottelusta Crawford on kirjannut kolme voittoa. Torjuntaprosentti on 91.89 ja päästettyjen maalien keskiarvo 2.44.

Onko kerroinasetelma kohdallaan?

Canucks on pelannut kotonaan viisi ottelua ja voittanut näistä kolme. Tappiot tulivat Penguinsia ja Capitalsia vastaan peräjälkeen, mutta viime pelissä kovavireistä Wildia vastaan Canucks näytti jälleen vahvalta ja voitti numeroin 5-2. Maaliero kotipeleissä on 14-15.
Hawks on pelannut vieraissa viisi ottelua ja näistä ensimmäiset kolme venyi jatkoille. Varsinaisella peliajalla se on kaatanut vieraissa vain Blue Jacketsin, mutta kasassa vieraista on kuitenkin seitsemän pistettä. Maaliero vierasottelusta on 19-19.
Kotijoukkue Canucksille saa todella maistuvaa kerrointa ja tartutaan siihen kiinni, vaikka loukkaantumiset edelleen painavatkin. Molempien joukkueiden peleissä myös maaleja on syntynyt hyvään tahtiin, joten tartutaan myös runsasmaalisiin lopputulemiin.