NHL to 18.11. klo 04:00

Vancouver Canucks - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Vancouver jäi jalkohin edellisessä kohtaamisessa ja sama kohtalo on tarjolla myös ensi yönä, jos puolustuspeli ei parane!

Tulevana yönä Vancouver Canucks ja Colorado Avalanche kohtaavat toista kertaa lyhyen ajan sisään. Edellisessä kohtaamisessa Vancouver jäi niin sanotusti jyrän alle, kun Colorado murskasi sen lukemin 7-1. Isännille ei voida luvata ruusuista iltaa tälläkään kerralla. Colorado ei aivan parhaalla kokoonpanolla otteluun pääse, mutta silti se nousee Uhmapelaajien papereissa selväksi suosikiksi.

16 ottelusta pisteitä on kertynyt ainoastaan 12, joka on yksi vähemmän mitä vierailla, vaikka pelejä on alla neljä enemmän. Nyt alla on neljä tappiota maalierolla 8-21. Tällä hetkellä isännät painii melkoisten ongelmien kanssa ympäri kaukaloa – hyökkäyksen potentiaalista ei saada läheskään kaikkea irti ja puolustuspelaaminen on aivan kauhealla tasolla. Siinä missä ylivoima ei oikein tahdo lähteä rullaamaan, on alivoima ollut vielä sitäkin heikommalla tasolla. Vancouver on alivoimalla pelatessaan päästänyt sarjassa eniten maaleja.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Colorado ei vielä ole päässyt aivan parhaaseen lentoon, mutta se on myös joutunut kamppailemaan loukkaantumisten kanssa. Esimerkiksi edellisestä ottelusta sivussa olivat muun muassa Nathan MacKinnon ja Bowen Byram. Tilanne ei varsinaisesti helpota, sillä nyt myös J.T. Compher on sivussa. Alun vaikeuksien jälkeen pistetahti tosin on parantunut ja edellisistä kuudesta ottelusta voittoja on tullut neljä ja yksi tappio jatkoajalla. Vancouverin kannalta vuotava puolustus on valtava huolenaihe, sillä Coloradolla on maalihanat auki ja edellisissä viidessä matsissa verkko on heilunut hurjat 23 kertaa.

Kotijoukkueelle on lisää vaikeuksia luvassa. Vaikka joukkue pitää sisällään laadukkaita yksilöitä ja potentiaalia kyllä löytyy, ei siitä ole pahemmin hyötyä, kun puolustus on sillä tasolla mitä ollaan edellisissä otteluissa nähty. Coloradon poissaoloista on laskettava miinusta, mutta siitä huolimatta vierasvoiton (1×2) kertoimet päätyy lapulle.

Ei vielä tiliä Betsafella? Nappaa täältä uuden asiakkaan etuna 100 €:lla ilmaisvetoja!