NHL la 21.01. klo 05:00

Vancouver Canucks - Colorado Avalanche

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vancouverin ahdinko kasvaa! Colorado on löytänyt kadoksissa olleen maalivireen eikä kotijoukkueen alakerrasta ole sitä pysäyttämään!

Tulevana yönä NHL:ssä on tarjolla vain kaksi matsia, mutta jälkimmäiseen, eli Vancouver Canucksin ja Colorado Avalanchen väliseen kohtaamiseen päästään betsit iskemään suuren sekasorron keskellä kamppailevaa kotijoukkuetta vastaan. Vancouver toki on onnistunut kauden aikaisemmat kaksi kohtaamista voittamaan ja viimeisimmästä on vain noin pari viikkoa, mutta sen jälkeen vieraat on piristynyt huomattavasti.

Vancouver on tällä hetkellä aikalailla täysi roskistulipalo niin kentällä, kuin myös sen ulkopuolella. Kausi on jo nyt ollut erittäin surullinen isäntien osalta – sen verran paljo laatua löytyy, että aivan sarjan pohjille on vaikea päästä tulevaa draftia ajatellen, mutta toisaalta joukkueen otteet on ajoittain niin pahasti sekaisin ettei pudotuspeleihin ole mitään asiaa. Ennen kaikkea oma pääty on ulapalla illasta toiseen ja viimeisistä 10 ottelusta Vancouver on voittanut vain kaksi maalierolla 31-44.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA

Wyatt Arndt

@TheStanchion
Imagine the morale in the Canucks locker room right now. Coach knows his replacement is being actively sought. Players wondering if they’re the dead weight contracts being talked about. Pearson’s situation.

Rough scene right now.

Coloradon kausi on ollut vaikea isolta osin loukkaantumisten myötä, mutta hiljalleen sairastupa on alkanut tyhjentymään ja edellisissä otteluissa vieraiden otteet on ottanut täyskäännöksen. Colorado on nyt voittanut kolme ottelua peräkkäin komealla maalierolla 17-4. Isoin kysymysmerkki tällä hetkellä on tähtipuolustaja Cale Makarin pelikunto. Viimeisimmässä ottelussa hänen poissaolo ei menoa hidastanut, mutta toki todella tärkeästä pelaajasta on kyse.

Colorado Avalanche

@Avalanche
A record breaking season.

#GoAvsGo

Vielä liikaa ei Coloradon kohdalla kannata ylireagoida, mutta vihdoin se on alkanut näyttää sen tason pelaamista, jota hallitsevalta mestarilta odotetaan. Vedot myös lähtee Coloradon suuntaan -1,5 tasoituksella, mutta kyseessä on ehkäpä enemmänkin veto Vancouveria vastaa, kuin Coloradon puolesta. Isäntien otteet ei vakuuta millään tasolla ja kun Colorado näyttäisi vihdoin löytäneen kadoksissa olleet tehot, voi sarjan toiseksi eniten maaleja ottelua kohden päästänyt puolustus jäädä todella pahasti jalkoihin.