ti 04.05. klo 05:00

Vancouver Canucks - Edmonton Oilers

Jatkuuko McDavidin dominointi Vancouverin vieraana?

Siipirikkoinen Vancouver Canucks isännöi vahvasti viime aikoina esiintynyttä Edmonton Oilersia. Edmontonin supertähdet ovat kantaneet joukkuettaan erityisesti maalinteon saralla, kun taas Vancouver on ollut suurissa vaikeuksissa kentän molemmissa päädyissä.

Vancouver lähtee otteluun vaikeasta asetelmasta. Joukkue on hävinnyt viisi edellisestä kuudesta ottelustaan. Joukkue on ollut suurissa vaikeuksissa niin maalinteon kuin puolustuspelin saralla. Jake Virtanen on ainakin toistaiseksi täysin sivussa kaikesta joukkueen toiminnasta. Asiaa ei auta, että muun muassa Elias Pettersson monen muun tavoin on sivussa Vancouverin vahvuudesta.

KYMPILLÄ 60€ PELIRAHAA + BRATISLAVAN KASINOMATKA

Saat kympin talletuksella:

  • 60€ pelirahaa
  • 25 ilmaiskierrosta Book of Dead-kolikkopeliin
  • Mahku lähteä Uhmapelaajien kanssa Bratislavaan

HYPPÄÄ KYYTIIN

Edmonton on puolestaan voittanut viisi edellisestä seitsemästä ottelustaan. Edmonton on viime aikoina takonut maaleja kiitettävällä tahdilla. Erityisesti joukkueen kapteeni Connor McDavid on ollut täysin pysäyttämätön. Koko sarjan toiseksi tehokkaimmasta ylivoimapelistä kiitos kuuluu kuitenkin kapteenin ohella myös Leon Draistlelle. Myös joukkueen puolustus on nostanut tasoaan kentän molempiin suuntiin.

Pitkän taukonsa seurauksena Vancouver on valahtanut pohjoisen divisioonan viimeiselle sijalle. Joukkueen puolustuspeli ei ole vakuuttanut ja Oilersin tulivoimainen hyökkäys tulee varmasti tekemään tuhojaa. Pelivalinnaksi nostetaan Edmontonin voitto tasoituksella (-1.5 maalia).