NHL ti 07.12. klo 05:00

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vancouver uudistui kaukalon ulkopuolella, mutta jatkuuko sama takkuinen meno jäällä?

Kriisijoukkueen maineen saanut Vancouver Canucks isännöi tulevana yönä Los Angeles Kingsiä. Lepoedun isännät saa, mutta siihen se pitkälti jää. Kings on antanut useaan otteeseen esimerkkejä joukkueen kyvyistä, kun puolestaan Vancouverilla homma ei tahdo lähteä rullaamaan edes väkisin.

Vancouver on ollut yksi kauden pahimmista alisuorittajista ja nyt oli muutoksen aika – GM Jim Benning sekä päävalmentaja Travis Green saivat lähteä ja puikkohin astuu Bruce Boudreau. Canucksin materiaalilla pitäisi saada enemmän aikaiseksi eikä tällä hetkellä edes kelvolliset peliesitykset tahdo tuottaa tulosta. Viimeiset 13 matsia on tuonut vain kolme voittoa. Maaliodottamien osalta tilanne ei ole aivan niin huono ollut mitä voisi luulla, mutta kun huippuyksilöt ei saa tulosta aikaan ja alakerta tarjoaa vastustajille aivan liikaa vapauksia, ei nähtyä enempää voida odottaa. Myöskään sarjan heikoin alivoima ei varsinaisesti helpota tilannetta.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Kingsin meno on ollut todella vaihtelevaa tällä kaudella. Seitsemän ottelun voittoputken jälkeen meno on hidastunut, mutta viime yönä se haki vakuuttavan 5-1-vierasvoiton Edmonton Oilersista. Oilersin pitäminen yhdessä maalissa on aina kova suoritus. Kingsin materiaali ei aivan liikaa leveyttä tarjoa, mutta Anze Kopitarin johdolla ja maalivahtipelin onnistuessa Kings pystyy tekemään monen joukkueen pelaamisen hankalaksi. Viime yö varmasti tuntuu jaloissa, mutta henkisesti voitto tuli tärkeään paikkaan, sillä viime aikoina mukaan on mahtunut monta pienen marginaalin tappiota.

Vancouverille kaukalon ulkopuoliset muutokset voi olla uusi alku, mutta vielä tulevaan matsiin päästään iskemään vastaan. Uhmapelaajien papereissa Vancouverin ennakkosuosikin asema on koti- ja lepoedusta huolimatta vain maltillinen ja siitä johtuen Coolbetin tarjoama 2,29 kerroin vieraiden lopulliselle voitolle löytää tiensä lapulle. Jos et jostain syystä ole vielä avannut tiliä, hoituu se näppärästi tästä.