NHL pe 29.04. klo 05:00

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings

Voittoputken siivittämänä pitkästä aikaa pleijareihin! Sinetöikö Los Angeles Kings kuudennen sijansa?

Vancouver Canucksilla ei enää ole mahdollisuutta pudotuspeleihin, mutta Los Angeles Kings on näihin kekkereihin pitkästä aikaa menossa. Erinomaisen syyskauden pelanneen joukkueen tahti hyytyi hieman alkukeväästä, mutta viime aikoina on taas kulkenut lujaa. Vieraille tuleva kamppailu on runkosarjan viimeinen ja pisteet siitä sinetöisivät kuudennen sijan ja näin ollen vastustajaksi avauskierroksella tulisi Edmonton Oilers.

Los Angeles Kings on vakuuttavassa viiden ottelun voittoputkessa. Joukkue on ollut hämmästyttävän vahva etenkin tasakentällisin läpi kauden ja hyvien otteiden myötä se on matkalla pudotuspeleihin pitkästä aikaa. Isäntäjoukkue Canucks kärsii loukkaantumisista, kun ainakin Brandon Sutter, Nils Höglander, Tanner Pearson, maalivahti Jaroslav Halak sekä tähtihyökkääjä Bo Horvat ovat telakalla. Kotijoukkueella ei tässä kamppailussa myöskään panoksia ole.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

 

Neljässä edellisessä ottelussaan isäntä on pelannut surkeasti, kun se on voittanut ainoastaan laajennusjoukkue Seattle Krakenin, mutta hävinnyt Ottawalle, Minnesotalle sekä Calgarylle. Keskinäisessä vertailussa Kingsin pelaajatilanne ja kunto on vahvempi. Ainoastaan Drew Doughty sekä Sean Walker ovat telakalla. Vierailija on onnistunut kauden tärkeimmillä hetkillä vahvemmin ja tämän heräämisen ansiosta pudotuspelipaikka on hyppysissä. Voitolla ryhmä sinetöisi kuudennen sijan lännessä.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto, jolle saadaan hyvä kerroin. Los Angeles on päästänyt viidessä edellisessä ottelussaan ainoastaan kahdeksan maalia, mutta isäntien alakerta on vuotanut pahasti. Hyökkäyspäässä Vancouverilla on vastaavasti ollut tukkoisempaa, eikä Jonathan Quick ole ollut viime aikoina helposti yllätettävissä.

10 euroa pelirahaa