NHL ti 06.12. klo 05:30

Vancouver Canucks - Montreal Canadiens

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nyt juhlitaan! Montreal käy ryöstöretkellä ja Uhmapelaajat nauraa matkalla pankkiin!

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Montreal Canadiens matkaa kiusaamaan Vancouver Canucksia. Vancouver ei enää aivan alkukauden tasolla sukella, mutta ei se missään nimessä ole ollut vakuuttavimmasta päästä. Lähtökohtaisesti Montreal on niitä vastustajia, joille Vancouverilla ei olisi varaa hävitä, mutta kovinkaan luottavaisin mielin Uhmapelaajat ei ole isäntien suhteen. Montreal vei kauden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen, mutta siitä tosin on jo lähes kuukausi. Pystyykö vieraat jälleen yllättämään?

Vancouverin kohdalla otteet on vaihdelleet ääripäiden välillä. Vasta taannoin se onnistui kaatamaan peräkkäin Coloradon ja Vegasin vieraissa, mutta lähes heti perään kotona tuli kaksi matsia takkiin yhteismaalein 2-10. Vancouverin kohdalla iso huoli on se, että maalilta Thatcher Demko on sivussa. Hän ei ole tällä kaudella ollut parhaimmillaan, mutta silti hän on edelleen ykkösvahti. Toki Spencer Martin ei missään nimessä ole korvaajana huonoimmasta päästä.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

JFresh

@JFreshHockey
5v5 xGoals For Percentage - December 4

Montreal on viime aikoina napsinut voittoja ihan mukavaan tahtiin, mutta toki vastassa on ollut pääasiassa heikkotasoisia joukkueita. Pelillisesti Montreal harvemmin kehuja kerää, mutta Cole Caufieldin, Nick Suzukin ja Kirby Dachin muodostama ykkösketju on pystynyt paikoitellen kääntämään otteluita voitoiksi. Kolmikko on poiminut mukavaan tahtiin pisteitä, mutta vielä enemmän pitäisi saada siirrettyä tehoja ylivoimalle. Erikoistilanteissa asetelma on mielenkiintoinen. Vancouver on ollut ylivoimalla selvästi vahvempi, mutta alivoimalla etu puolestaan kääntyy vieraille varsin selvästi.

Sportsnet

@Sportsnet
Nick Suzuki with a missile 🚀🥵

Kyse ei ole niinkään siitä, että Uhmapelaajien silmissä Montreal olisi jotenkin erityisen vakuuttava, mutta sitä ei ole myöskään Vancouver. Toki se on kotiyleisön edessä kiistaton suosikki, mutta 3,65 kertoimella suora vierasvoitto ansaitsee ehdottomasti pienen kokeilun. Mikä parasta, uutena asiakkaana pääset hyödyntämään Mobilebetin fantastisen tarjouksen alla olevien ohjeiden avulla!

Tuplaa voitot ilmaisella rahalla!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille mahtavan edun, jolla päästään lyömään vetoa ihan tosissaan. 100% talletusbonus 100 euroon asti antaa sopivasti kyytiä betseihin ja samalla mahdollisuuden lähteä kalastamaan suurempaa kampelaa.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle 1×2 – Montreal Canadiens kertoimella 3,65.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 3,65 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.