ma 22.04. klo 05:00

Vancouver Canucks - Nashville Predators

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nashvilleä ei sovi aliarvioida! Säilyttääkö kärkipelaajat huipputason vielä pudotuspeleissä?

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä saadaan NHL:n pudotuspelien osalta lisää joukkueita kaukaloon ja Läntisen konferenssin puolella saadaan äärimmäisen mielenkiintoinen ottelusarja Vancouver Canucksin sekä Nashville Predatorsin välille. Vancouverilla on paljon hyviä palasia joukkueessa, mutta varsinainen mestaruuden tavoitteleminen voi olla vielä liian aikaista. Nashvillen kohdalla kysymys kuuluu kuinka paljon joukkueella on vielä parannettavaa, vai nähtiinkö paras kuntopiikki helmikuussa alkaneen hurjan pisteputken aikana?

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vancouver pelasi huikean runkosarjan ja vaikka kauden alkupuolella nähtiin myös runsaasti ylisuorittamista, nousi isännät lopulta myös maaliodottamien osalta lähemmäs kohti sarjan kärkeä. Onnistujia voisi nostaa esiin useita, mutta mainittakoon esimerkiksi J.T. Millerin 103 pistettä, Elias Pettersson takoi yli piste per ottelu tahdilla ja Brock Boeser viimeisteli 40 osumaa. Kenties kirkkain tähti löytyy kuitenkin puolustuksesta, jossa Quinn Hughesin esitykset oli omaa luokkaansa ja pisteitä kertyi hurjat 92. Kokoonpanorintamalla iso uutinen oli se, että maalivahti Thatcher Demko palasi runkosarjan lopulla takaisin loukkaantumisen jäljiltä.

Vancouver Canucks

@Canucks
A leader in more ways than one.

Congrats Captain Hughes on finishing the season first in scoring by NHL defencemen!

Nashvilleä on ehdottomasti pidettävä silmällä, sillä kyseessä voi olla kovakin yllättäjä mikäli tähtipelaajien taso säilyy korkealla. Filip Forsberg pelasi huikean 94 pisteen runkosarjan, mutta lisäksi kokeneet pelaajat toi hyvin tulitukea taustalla, kun Ryan O’Reilly keräsi tehot 26+43 ja Gustav Nyquist pelasi uransa parhaan runkosarjan kirjauttaen pisteet 23+52. Puolustuksessa Roman Josi on edelleen aivan sarjan parhaimmistoa ja Juuse Saroksen taso luotettavana ykkösvahtina tiedetään.

Uhmapelaajat näkee tämän parivaljakon äärimmäisen tasaisena ja heti ensimmäiseen otteluun päästään iskemään vedot Nashvillen puolesta lopullisen voiton muodossa(ML). Panoksen kanssa otetaan maltillisesti, mutta myöhemmin voi napata napsun lisää mikäli Vancouverilta kysymysmerkkien alla oleva Boeser ei ole vielä kokoonpanossa. Ei olisi ihme mikäli tämän kaksikon välillä väännettäisiin aina seiskapeliin saakka.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.