NHL ma 13.12. klo 05:00

Vancouver Canucks - Carolina Hurricanes

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Jatkuuko Sebastian Ahon dominointi Vancouveria vastaan?

Ensi yön NHL-kierroksella Vancouver Canucks on vaarassa joutua hurjavireisen Carolina Hurricanesin seuraavaksi suupalaksi. Sebastian Aho on ollut sellaisessa vireessä, että hänelle suunnitellaan jo omaa elokuvaa Marvel-universumiin. Vancouver puolestaan on NHL:n alkukauden surkein joukkue. Vaikka Carolina lähtee otteluun väsyneenä, pamautamme rahat kiinni joukkueen vierasvoitolle.

Surkean alkukauden jälkeen Vancouver pisti GM:nsä ja valmennuksensa pellolle. Tästä seura on saanut hurjasti virtaa. Joukkue viilettää jo kolmen ottelun voittoputkessa. Tyypillisesti valmentajapotkujen myötä joukkueen ryhti suoristuu hetkellisesti, mutta lopulta surkea trendi tekee paluun. Riittääkö vire vielä Carolinaa vastaan? Emme usko.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Carolinan voittoputki on neljän ottelun mittainen. Joukkueen suurin sankari on Sebastian Aho. Jokaisessa viidessä viime ottelussa hän on iskenyt vähintään kaksi tehopistettä. Kyseessä on koko NHL-kauden toiseksi pisin vähintään kahden tehopisteen putki koko NHL:ssä. Aho onkin noussut jo koko NHL:n pistepörssin viidennelle sijalle. Tällä hetkellä suomalaistykkiä on mahdoton pysäyttää.

Carolina pelasi viime yönä Edmonton Oilersia vastaan. Tasoittaako väsymys puntteja niin paljon, että Vancouverilla on mahdollisuuksia voittoon? Meidän papereissamme Carolina on aivan ylivoimainen ennakkosuosikki. Yli kakkosen kerroin on aikainen joululahja, jollaista emme uskaltaneet edes toivoa.