Allsvenskan ma 17.07. klo 20:00

Varberg - AIK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Varbergin voittotili vihdoin auki – kostautuuko AIK:n tehottomuus taas kerran?

Allsvenskanissa sarjajumbon roolia pitävä Varberg pääsee metsästämään kauden toista voittoa AIK:n saapuessa vieraaksi. AIK toki on vieraissakin selvä suosikki, mutta vieraiden kausi ei myöskään ole sujunut toiveiden mukaisesti, joten Varbergille toinen vahva esitys peräjälkeen ei mikään jättiyllätys olisi. Niin paljoa luottoa ei Uhmapelaajilta kuitenkaan löydy, joten käännetään katseet tällä kerralla maalimäärien suuntaan.

*Tsekkaa vihje loppuun ja lunasta peräti 30€ ilmaisveto!

Pitkään siinä meni, mutta vihdoin Varberg sai voittotilin auki edellisellä kierroksella. Jälleen kerran se lähti selvänä altavastaajana Göteborgin vieraaksi, mutta Varberg onnistui hallitsemaan ottelun maalipaikkoja selvästi ja 1-2 vierasvoitto tuli täysin ansaitusti. Göteborgin kaatamista ei tällä hetkellä kovinkaan suurena saavutuksena voi pitää, mutta se oli ainakin vahva askel eteenpäin Varbergin osalta. Jälleen haaste on suuri, sillä jo valmiiksi heikosta hyökkäysarsenaalista Oliver Alfonsi on pidempään sivussa.

🇸🇪

@SwedeStats
IFK Göteborg-Varbergs BoIS 1-2

Shots: 1-9
Shots on target: 1-6
Big chances: 1-2
Big chances missed: 0-0
Expected goals: 1.05-1.85

Varberg with their first win of the season in Allsvenskan.

AIK:n 10 pisteen saldo ei kovinkaan suurta eroa isäntiin tee, mutta maaliodottamien valossa vieraat on olleet vahvempia molemmissa päädyissä viheriötä. Suurimmat ongelmat löytyy edelleen hyökkäyspäästä, jossa paikkoja aukeaa harvakseltaan ja viimeistely on sitäkin heikompaa. Toistaiseksi Rui Modesto on ainoa joka on onnistunut millään tavalla säväyttämään hyökkäyssuuntaan tehden neljä maalia.

Paljoa tämän parempaa saumaa AIK ei tule saamaan maalihanojen aukaisemiseen, mutta viimeistely on pettänyt jo useamman kerran tällä kaudella. Varberg on ollut sarjan heikoin joukkue hyökkäyssuuntaan ja vaikka viime ottelussa peli kulki, voidaan ainakin osa laittaa myös puhtaasti Göteborgin huonouden piikkiin. Näistä lähtökohdista keskitason panostus alle 2,5 maalille ruksitaan kupongille.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Varberg-AIK alle 2,5 maalia” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.