Allsvenskan ma 25.07. klo 20:00

Varberg - Hammarby

Vahvistuksia hamunnut Hammarby on taas alkukauden iskussaan, eikä se lupaa hyvää vastustajille

Allsvenskanin alemmassa keskikastissa painiva Varberg saa maanantaina kivikovan vierailijan, kun vakuuttavaa voittokulkua jälleen kerran virittelevä Hammarby saapuu kylään. Kauden raketinlailla aloittanut vierailija ajautui toviksi hieman väärille raiteille, mutta viimeisillä parilla kierroksella joukkue on palannut tasolleen. Maaliahne tukholmalaiskatras on kukistanut sekä Göteborgin IFK:n että Elfsborgin loppunumeroin 3–0 kotonaan. Siirtyykö loistovire myös vieraskentälle?

Hammarby on hiljattain menettänyt hyökkääjä Astrit Selmanin Hapoel Beer Shevan riveihin, mutta toisaalta myös vahvistuksia on tullut. Kaudella 2016–2017 jopa kahdeksan kamppailua Real Sociedadin edustuksessa pelannut David Concha on tullut hyökkäyspäähän norjalaisen Veton Berishan tavoin ja puolustusta vahvistamaan on hankittu bulgarialaista Ludogretsia aiemmin edustanut Shaquille Pinas. Jälkimmäisenä mainitun ostoksen seurauksena Denis Widgren matkasi hiljattain Sirius-paitaan.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA

Gustav Ludvigson on päässyt viime aikoina erinomaiseen vireeseen vieraiden hyökkäyksessä ja 28-vuotiaan paikka avauksessa on varmasti sementoitu. Nähtäväksi jää, onko joku uusista vahvistuksista kehissä, mutta pelaajia päästiin testaamaan Hammarbyn osalta reilusti viime viikolla pelatussa Millwall-harjoituskamppailussa. Concha ja Pinas on nimetty tuoreista kasvoista ainakin pelipäivän miehistöön.

Hammarbyn ei voi sanoa ainakaan heikentyneen tuoreiden muutosten myötä ja parissa edellisessä kamppailussa sivussa ollut Loret Sadiku on jälleen valmennuksen käytettävissä. Ainoastaan pidempään sivussa olleet Abdul Khalili sekä Richard Magyar jatkavat loukkaantuneina. Erinomainen pelaajatilanne ja materiaalin syvyys ovat näkyneet myös edellisissä otteluissa, kun Hammarby on palannut vähintäänkin erinomaisen alkukautensa tasolle. Kahdessa viimeisimmässä matsissa joukkue on latonut kuusi maalia ja pitänyt nollat.

Vieraiden rosteri on huomattavasti isäntiä laadukkaampi ja tästä matsista ei oikeastaan voi odottaa mitään muuta kuin rutiinivoittoa vieraille. Valitettavasti Varbergin alakerta ei kestä vieraiden muuntautumiskykyä, joka on uusien hankintojen myötä entistä vahvempi – erinomaisia vaihtoehtoja jää takuulla myös vaihtopenkille. Betsivalinnaksi maistuu vierasvoitto vähintään kahdella maalilla, mille saadaan yllättävän hyvä kerroin (Hammarby -1,5).

10 euroa pelirahaa