Allsvenskan la 19.08. klo 18:30

Varberg - Värnamo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Allsvenskanissa herkkua tarjolla – Värnamo hakee pisteet sarjajumbolta!

Lauantaina kaiken muun hulinan keskellä pelataan myös Allsvenskanissa ja tällä kerralla katseet käännetään Varbergin ja Värnamon väliseen kohtaamiseen. Ottelu tuskin monelle herättää minkäänlaista intoa, mutta erittäin maistuva peli-idea on kuitenkin tarjolla. Värnamon kohdalla sarjasijoitus ei anna todellista kuvaa siitä millaisia peliesityksiä vieraat on onnistunut tarjoamaan ja kertoimien valossa Varbergin mahdollisuudet on asetettu aivan liian korkealle.

*Tsekkaa tästä elokuun 2023 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

Varberg löytyy sarjan hänniltä ja tällä hetkellä mikään ei viittaa siihen että joukkue onnistuisi säilyttämään paikkansa sarjassa. 0-5 vierasvoittoa Halmstadia vastaan on ollut oikeastaan Varbergin ainoa suurempi onnistuminen tällä kaudella ja silloinkin mukana oli paljon hyvää tuuria viimeistelyssä pelillisen dominoinnin sijaan. Sen jälkeen on tullut kahdesti takkiin Mjällbytä ja Häckeniä vastaan yhteismaalein 0-5. Yksilötasolla kelvollisia suoritteita esittänyt Eliton Junior matkasi Veikkausliigaan ja lisäksi Vinicius Nogueira ja Robin Tranberg ovat sivussa.

Allsvenskan

@AllsvenskanSE
Ännu tätare i toppen 😬

#Allsvenskan

Värnamo on ollut sarjan suurimpia alisuorittajia kun verrataan maaliodottamia ja toteutuneita maaleja. Pistetahti on ollut viime aikoina kuitenkin vahva ja ennen kaikkea Värnamo on pystynyt myös laittamaan kampoihin aivan sarjan kärkijoukkueita vastaan. Viime kierroksella vieraat joutui kuitenkin pettymään pahemman kerran, sillä koko ottelun kestäneessä painostuksesta huolimatta Värnamo hävisi Degerforsille lisäajan osumalla lukemin 0-1. Kokoonpanossa on hieman pohdittavaa, sillä ykköskärki Gustav Engvall on sivussa ja myös Emin Grozdanicin ja Simon Thernin pelikunto on epävarma.

Tässä matsissa Uhmapelaajat on markkinan kanssa täysin eri linjoilla ja vieraiden kautta päästään iskemään betsit erittäin maistuvasti. Varberg löytyy sarjan hänniltä täysin ansaitusti, mutta vieraat puolestaan on esittänyt maaliodottamien valossa selvästi parempia otteita mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. Värnamolla on ollut tällä kaudella varsinkin viimeistelyn kanssa heikkoa tuuria mukana, mutta Varbergin tasoista joukkuetta vastaan maalipaikoille pääseminen ei pitäisi olla ongelma. Lapulle otetaan Värnamoa +0 tasoituksella, eli vierasvoitolla lunastetaan ja tasapelillä panos saadaan takaisin.