Allsvenskan ma 14.08. klo 20:00

Värnamo - Degerfors

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Degerforsilla kauden ensimmäinen nollapeli alla – palautetaanko vieraat heti maan pinnalle?

Maanantaina Allsvenskanissa kierros pistetään pakettiin kahden ottelun voimin ja toinen kohtaamisista käydään Värnamon isännöidessä Degerforsia. Kotijoukkue lähtee matsiin suurena suosikkina, sillä pelillisesti joukkueiden tasoero on ollut suurempi mitä vain viiden pisteen ero sarjataulukossa antaa ymmärtää. Degerfors on edellisillä kierroksilla päässyt kohentamaan pistesaldoa kaataen Brommapojkarnan kahdesti, mutta muutoin vieraiden peliesityksissä ei ole ollut paljoakaan kehuttavaa.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa peräti 30€ ilmaisveto!

Värnamo löytyy sarjan alemmasta keskikastista ja hiljalleen vahvoja esityksiä pitäisi myös saada käännettyä entistä paremmin pisteiksi, sillä esimerkiksi karsijan paikalle putoaminen voi tapahtua hyvinkin nopeasti. Myös Värnamo nappasi viime kierroksella pisteet Brommapojkarnalta ja sitä ennen kärkipään joukkue Häcken kaatui komeasti lukemin 1-0. Tappioita on viime aikoina tullut vain kovia joukkueita vastaan ja niissäkin otteluissa Värnamo on pystynyt maaliodottamien valossa taistelemaan pisteistä, joten siinä mielessä kotijoukkueen ei tarvitse olla huolissaan. Parhaan maalintekijän Gustav Engvallin puuttuminen on Värnamon suurin huoli tässä matsissa.

discovery+ sport 🇸🇪

@dplus_sportSE
2-0 IFK Värnamo! Oscar Johansson sätter spiken i kistan mot BP. ⚪

Degerforsin umpisurkea vierassaldo laitetaan jälleen koetukselle ja tietyllä tapaa lähtökohdat on hyvät, sillä lepoaikaa on tullut runsaasti ja myös kokoonpanotilanne vaikuttaa kelvolliselta. Degerforsille matsi on vasta elokuun ensimmäinen, joten kauden ensimmäistä nollapeliä on saatu kelailla rauhassa ja kenties vieraat pystyy tekemään pysyviä muutoksia alakertaan. On toki syytä muistaa ettei Brommapojkarna vastustaja ole kummoinen ja lisäksi maaliodottamien osalta 1-1 tasapeli olisi ollut lähempänä totuutta.

Degerfors IF

@dif_degerfors
Årets första nolla! ✊ #degerforsif

Engvallin poissaolosta joutuu tekemään selvää vähennystä Värnamon arvioon, mutta siitäkin huolimatta Uhmapelaajat on Värnamon kohdalla selvästi markkinaa myönteisempiä ja kotivoitto nykyisillä 1,81 kertoimilla maistuu hyvin. Degerfors on rinta rinnan taistelemassa sarjan huonoimman joukkueen tittelistä Varbergin kanssa ja vaikka edellisen kierroksen voitto on askel oikeaan suuntaan, oli se myös vain yksi valonpilkahdus surkean kauden keskellä.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Värnamo” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.