su 27.08. klo 16:00

Värnamo - Halmstad

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sarjataulukko ei kerro kaikkea – Halmstad ei yllä lähellekään Värnamon tasoa!

Allsvenskania pelataan sunnuntaina peräti viiden ottelun verran ja tällä kerralla katseet käännetään Värnamon ja Halmstadin väliseen kohtaamiseen. Uhmapelaajat on päässyt viime kierroksilla hyppäämään Värnamon kelkkaan useamman kerran ja samaa rataa jatketaan edelleen. Joukkueet on sarjataulukossa tasapisteissä, mutta peliesityksissä ero on ollut kuin yöllä ja päivällä varsinkin viime aikoina.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 30€ arvoinen ilmaisveto!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Värnamo ei kuulu sarjan kärkijoukkueisiin ja sen myötä kotijoukkueen vahvat otteet varsinkin puolustuspäässä ei ole varmastikaan osunut jokaisen silmiin. Maaliodottamien osalta viimeistelyssä Värnamolla on ollut myös hieman huonoa tuuria, mutta viime aikoina tulosta on vihdoin alkanut syntyä. Ottelun maalipaikkoihin nähden epäonninen tappio Degerforsia vastaan on ainoa selkeä pettymys. Voittoja on kertynyt kelvollisella tahdilla tappiot on tullut selvästi kovempia joukkueita vastaan ja niissäkin otteluissa Värnamo on onnistunut laittamaan pelillisesti hyvin vastaan.

Halmstads Bollklubb

@HalmstadsBK
Domaren blåser av matchen och BP vinner med 3-1


Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa heinäkuun puolessa välissä päädyttiin pistejakoon, mutta sen jälkeen Halmstadilla on ollut erittäin vaikeaa. Kyseisen ottelun jälkeen pääsarjassa viidestä ottelusta on irronnut vain yksi piste ja varsinkin 0-5 kotitappio sarjajumbo Varbergia vastaan oli kauden pahin pohjanoteeraus. Ennen kaikkea puolustuspäässä kyyti on ollut kylmää eikä puolustaja Andreas Johanssonin poissaolo helpota tilannetta.

Vedonlyöntimarkkinalla Värnamon aliarvostus jatkuu edelleen ja Allsvenskanin heikoimpiin joukkueisiin kuuluvaa Halmstadia vastaan kotivoitto kelpaa erittäin hyvin tarjolla olevilla 1,97 kertoimilla. Värnamo joutuu edelleen tulemaan toimeen ilman hyökkääjä Gustav Engvallia, mutta varsinaista miinusta isäntien suuntaan on turha tehdä Johanssonin ollessa sivussa vierailta.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 30€ ilmaisveto!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1×2 – Värnamo” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.