su 26.05. klo 17:30

Västerås SK - Brommapojkarna

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Västerås on Allsvenskanin alkukauden kummajainen – vieläkö epäonni jatkuu, vai joko vihdoin maalihanat aukeaa?

Sunnuntaina Allsvenskanissa on äärimmäisen mielenkiintoinen matsi käsillä, kun alkukauden kummajainen Västerås SK kohtaa Brommapojkarnan. Puhtaasti sarjataulukkoa tuijottamalla Västeråsin voisi kuvitella olevan täysin rupusakki ja vieraille kaavailtaisiin selvää suosikin asemaa, mutta näin ei kuitenkaan ole. Pian myös Västeråsin tuurin on käännyttävä!

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ riskitön veto talteen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Västerås on yksi alkukauden ihmeellisimmistä joukkueista. Sinänsä ei yllätä että täksi kaudeksi noussut joukkue on sarjan hännillä, mutta otteet tulosten takaa on se mikä ihmetyttää. Västerås on nimittäin maaliodottamien valossa pelannut selvästi plusmerkkistä futista, mutta pisteitä on vain neljä ja maalierokin on karu 3-13. Luonnollisesti sarjanousijan joukkue on paperilla varsin heikko ja sitä kautta käänteen tekeviä tähtipelaajia ei löydy liikaa, mutta se ei poista sitä faktaa, että joukkueena pelilliset suoritukset on olleet vahvoja ja isäntien pistesaldo voisi olla huomattavasti suurempia. Tässä matsissa miinusta on annettava Simon Gefvertin poissaolosta.

Allsvenskan

@AllsvenskanSE
Tabell ➕ Resultat ➕ Kommande omgång i #Allsvenskan!

🎟️ Biljetter till omgång 11 👉 brnw.ch/21wK3sE

BP oli niin ikään kauden alun arvioissa sarjan häntäpään joukossa, mutta peliesitykset on nostanut vieraiden osakkeita lähemmäs keskikastia. Otteet on ollut kohtalaisia ja hyökkäyspäässä onnistumisia on tullut jopa odotettua hieman enemmän, mutta ongelmakohdat on löytynyt omalta alueelta. Vastustajat ei ole päässyt mitenkään erityisen paljoa maaliodottamaa luomaan, mutta palloa on silti kaivettu omasta verkosta jatkuvasti. Kyseessä on ollut osittain myös huonoa tuuria, mutta Västeråsin kannalta tämä matsi on loistava sauma saada pahasti tukossa olleita maalihanoja auki. Vierailta puolustaja Andre Calisirin pelikunto on epävarma.

Niin karulta kuin isäntien tulosrivi näyttääkin, on nykyisillä kertoimilla poimittava lapulle kotivoittoa Nubetin tarjoamalla 2,27 kertoimella. Västeråsin taso voi hyvinkin tulla alaspäin varsinkin mikäli itseluottamusta ei pian saada nostettua onnistumisten kautta, mutta niin kovalla tahdilla isännät on maalipaikkoja luonut, että samalla menolla onnekkaitakin osumia on hiljalleen tultava.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto 1×2 – Västerås SK ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.