la 16.12. klo 16:00

Växjö - Falun

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

On tietoa, on taitoa ja on myös makoisaa vastapeli-ideaa – Mestarisuosikille hirmu kerrointa tarjolla!

Ruotsin Superliiga tarjoilee lauantai-iltapäivään todellisen huippumatsin, kun mitalitaisteluun povatut Växjö ja Falun iskevät yhteen ensinmainitun kotipyhätössä. Vierailijoilla oli aiemmin viikolla suuria kokoonpanohuolia Cup-mittelössä mutta ei mestarisuosikista numero uno saa millään altavastaajaa vaikka usempikin vakio rosterin mies uupuisi miehistöstä Fortnox Areenallakin.

*Ei tonnin seteli mutta melkein – Tsekkaa tipsi loppuun ja lunasta jopa 50€ ilmaisveto!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Växjö on ollut ennakkoarvioihin nähden allekirjoittaneen papereissa pienoinen pettymys. Toki sarjasijoitus top kolmessa on hyvää tulosta suomalaisluotsi Jyri Korsmanilta mutta pelillisesti taso on heitellyt roimasti. Ykköstähti Ludvig Perssonin pitkä poissaolo on näkynyt isolla pensselillä joukkueen otteissa, eikä Vipers ehkä sittenkään ole se isojen suurin haastaja. Jesper Sankell on ollut hyvässä lyönnissä mutta ei rightin hämmentäjä missään nimessä kuitenkaan ole maan johtavia tuloksentekijöitä. Pakisto on Niklas Ramirezin johdolla tasainen muttei tätäkään tarkemmin analysoimalla saa väljyä makua pois suusta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Växjö Vipers (@vipersvaxjo) jakama julkaisu


Falun oli kauteen lähdettäessä suurin mestarisuosikki ja on sitä Uhmapelaajien papereissa edelleen. Kentän tasolla peli ei missään nimessä ole vielä parhaassa tikissä, mutta tähtiluokan yksilöiden kuten Emil Johanssonin sekä Malte Lundmarkin uroteoilla joukkue ei ole marraskuun puolivälin jälkeen taipunut kertaakaan. Sinivalkoisten ylpeys Santtu Strandberg on ollut tolppien väliin nappihankinta, eikä Taalainmaan ylpeydestä helpolla heikkouksia löydä. Kokoonpanotilanne on vieraiden osalta hieman auki, mutta ei Falunin tähtisikermä todellakaan kaadu muutamaan poissaoloon.

Vipers on nakattu jostain syystä otteluun suosikiksi ja tästä ollaan bookkereiden kanssa täysin erimieltä. Växjö on kotona toki kova pala purtavaksi mutta kyllä vieraat tässä hieman repaleisellakin kokoonpanolla on suosikki voittamaan. Underdog-kerroin sarjan suurimmalle suosikille on ComeOn:in kaltaiselta lippulaiva kioskilta sen tason lahja, johon kelpaa puskea hieman isompaakin moukaria sisään!

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille
2. Avaa pelitili ja talleta 10-50€
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa Falunin voitto kertoimella 2,22.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.