la 24.02. klo 16:00

Växjö - Kalmarsund

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Nyt on kuuma matchup lauteilla – Derby-herkkua Ruotsista ja helmikuun tappioton vetoputki jatkuu!

Ruotsin Superliigassa poljetaan lauantaina isosti, kun tulikuumassa derby-väännössä Växjö isännöi Kalmarsundia. Uhmapelaajat on tehnyt viime ajat kipeää tuottoa vieraiden kelkassa, eikä pyörää tarvitse tälläkään kertaa keksiä uudelleen. Växjön kuppi on “hegemonia” mittelöissä useasti keittänyt isosti yli ja oletettavasti fläppi-taulu saanee jälleen kerran kyytiä!

*Ensitalletuksen päälle 25€ ilmaisveto – tsekkaa tipsin lopusta stepit bonukseen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Suomalaisluotsi Jyri Korsman on tehnyt debyytti kaudellaan Växjön peräsimessä hyvää jälkeä ja Vipers taistelee edelleen runkosarjan kakkostilasta. Kuuma-Kalle Jesper Sankellista on kuoritunut sinivalkoisessa nuorassa armoton pistelinko ja viikonloppuun lähdettäessä tulisielu johtaa koko sarjan pistepörssiä. Pelillisesti kotijoukkue on tällä kaudella ollut paljon suoritusvarmempi kuin aiemmin, eikä totaalisia ohivetoja juurikaan olla päästy todistamaan. Kevääseen lähdettäessä uhkakuvia toki on ilmoilla. Nuoren Samuel Folkesson-Algmanin suonenveto tuskin kestää koko kautta ja rosterista löytyy myös sarjan ylihypetetyimmät yksilöt Manuel Maurerin sekä Andre Anderssonin johdolla.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Växjö Vipers (@vipersvaxjo) jakama julkaisu


Kalmarsundia ollaan ruodittu jo useaan otteeseen, mutta markkinoilla syksyn alisuorittajan taso on edelleen täysin hukassa. Viimeisen kymmenen ottelun otannalla taivaansiniset on sarjan neljänneksi paras joukkue ja viimeksi pari sijaa alempana majaileva Linköping jäi täysin jalkoihin. Filip Formanin pelikunto on näin perjantaina vielä pieni kysymysmerkki, mutta muutoin derbyyn saadaan kasaan täysi rosteri. Calle Bending on ollut tolppien välissä ilmiömäisessä vedossa ja alkukauden syväjäässä viettäneen miesmerkki-pelitavan hedelmiä saadaan nyt poimia kaksin käsin. Vierailija virittelee playoffsien kynnyksellä päälle kammovirettä ja alkaa lunastaa vihdoinkin isoja odotuksiaan.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön FBC Kalmarsund (@fbckalmarsund) jakama julkaisu

Täysin puhtaassa materiaalivertailussa ei olla edes täysin hakoteillä, mikäli vaakaa käännetään Kalmarsundin suuntaan. Vipers on toki kotipyhätössään ansaittu suosikki, muttei sen voiton todennäköisyyttä mitenkään saa veivattua yli 70%:iin. Täysin sekaisin marraskuussa ollut Kalmarsund ahdisti Växjön aina jatkoajalle asti, eikä FBC:n muistot Fortnox Areenalta todellakaan vaadi terapiassa purkua. Foggybetin älytön kellotus vieraiden vähintään tasapelistä on heittämällä panostuksen arvoinen poiminta!

Talleta 25€ ja saat 25€ ilmaisvedon!

Foggybet tarjoaa Uhmapelaajille mukavan tarjouksen, saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Foggybetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.