Ruotsin Superliiga su 09.10. klo 17:30

Växjö - Linköping

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Växjö lyö puita uuniin! – Linköping vieraissa jälleen statistin roolissa

Växjöa povattiin sarjan kärkeen ja kieltämättä joukkue on alkukierrosten otteiden perusteella vastaamassa huutoon. Nejästä pelatusta ottelusta yhtä monta voittoa ja suurimpina urotekoina vierasryöstöt sekä Kalmarsundin että Storvretan kotiluolasta.

Ludwig Persson, Andre Andersson ja Niklas Ramirez edustavat aivan maan parasta laatua eikä taso näiden takana Manuel Maurerin ja Jesper Sankellin muodossa juurikaan laske. Vipers on erittäin tasainen ja laadukas nippu, lisäksi se on heittämällä sarjan yhtenäisin porukka.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Linköping lukeutuu potentiaalisiin mitalisuosikkeihin mutta oletettavasti nuotti kajahtaa epävireeseen jälleen tosi paikan tullen. Kotiaskissa Crusaders on ilkeä vastus mutta vieraissa tutut uhkakuvat ovat jälleen tapetilla.

Simon Palmen on jatkanut viime kauden lentokeliään ja väkivahva Martin Karlsson on osunut maalipuiden väliin jo viidesti. Kokoonpano on tasainen mutta todella hajuton ja mauton. Oskar Hovlund viljelee viimeisiä luovuuden rippeitä puolustuksessa mutta muuten otteet mukailevat tylsää liukuhihnaa.

Växjö on sunnuntai-illan mittelössä selvä suosikki ja on vaikea nähdä että Linköping Fortnox Areenalla järjestäisi yllätystä. Vipers iskee viimeaikoina heikosti esiintyneen vierasjoukkueen kanveesiin ja marssii voittoon vähintään kolmen maalin erotuksella.