Ruotsin Superliiga ti 16.04. klo 19:30

Växjö - Storvreta

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HOX! Luudat esiin! – Suomalaisvalmentajien mittelössä lajilegenda johtaa joukkueensa jälleen finaalin.

Storvreta on voiton päässä finaaleista, eikä siipirikkoisesta Växjosta ole tänäkään vuonna hallitsevan mestarin pysäyttäjäksi. Välieräsarja on ensimmäistä kertaa katkolla “Vretalle” jo Fortnoxin neljännessä ottelussa tiistaina, eikä kolme aiempaa kohtaamista ole antaneet juurikaan mitään perusteita kotimenestykselle katkopelissäkään.

*Kevätkiima ja UP:n 100€ bonukset! Tsekkaa tipsin lopusta lunastusohjeet.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Växjö maksoi puolivälierissä kovaa hintaa jatkoonpääsystä. Runkosarjan pistekunkku Jesper Sankellin kausi päättyi loukkaantumiseen ja ykkösvahti Viktor Kastengren päivystää niin ikään lasaretin puolella. Tuloksellisesti Vipers on pystynyt pitämään välieräsarjankin tasaisena, mutta pelillisesti Jyri Korsmanin miehistöllä on vielä pitkä matka ensimmäiseenkin täplään. Emil Nyhin syväkyykkäyksen puolesta liputettiin jo puolivälierissä ja uppoaminen ollaan vihdoin todistettu. Manuel Maurer on edelleen sarjan yliarvostetuimpia yksilöitä ja hyökkäyspäässä kotijoukkue elää pitkälti Andre Anderssonin viivapommien, sekä Ludvig Perssonin taikatemppujen varassa.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

Henkilön Storvreta IBK (@storvreta_ibk) jakama julkaisu


Storvreta on ollut koko kauden todella tylsä joukkue seurata, mutta samalla lajilegenda Mika Kohosen poppoo on ollut äärimmäisen vakuuttava. Runkosarjavoittaja ei liiemmin rellestä hyökkäysalueella, mutta puolustuspeli hivelee aivan kansainvälisen salibandyn tasoa. Tasaisesta kokoonpanosta toki löytyy ratkaisuvoimaa esimerkiksi Filip Erikssonin sekä vuoden tulokkaan Gabriel Kohosen muodossa, ja toisaalta uhka siniviivaltakin on Tobias Gusfssonin johdolla taattua laatua.

Växjö voisi täydellä rosterilla laittaa kapuloita mahtiseuran rattaisiin, mutta tällä terveystilanteella pelkkä kiusantekokin tuntuu kaukaiselta ajatukselta. Kolme “maalin peliä” hämää kokonaiskuvaa liikaa ja pelitapahtumien valossa käynnissä on melkoinen mankelointi. Uhmapelaajat ei anna kotijoukkueelle siimaa ja XLBetin huippu kerroin suoralle vierasvoitolle ruksitaan alkuviikon vetokupongille mukaan!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 100€ kierrätysvapaina ilmaisvetoina!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille jopa 100€ ilmaisvetoina ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän neljästi ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Storvreta” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.