NHL ti 17.01. klo 01:00

Vegas Golden Knights - Dallas Stars

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Nouseeko Dallas lännen kunkuksi? Näin hyödynnät avokätisen kertoimen tuplana

Ensi yönä NHL:ssä nähdään jännittävä kamppailu Vegas Golden Knightsin ja Dallas Starsin välillä. Matsissa otetaan selvää siitä, kuka on läntisen konferenssin todellinen kunkku. Odotamme ottelusta erittäin tasaista. Kertoimissa taas suositaan Vegasia, joten katseemme kiinnittyvät Dallasiin.

Joukkueiden viime aikojen rekordit ovat lähes identtiset. Kymmenestä viime matsistaan kumpikin on voittanut kuusi. Dallasilla tosin pelit ovat olleet yhdestä maalista kiinni, kun taas Vegas koki yhden 1-5 murskatappion Los Angeles Kingsin käsittelyssä. Näistä lähtökohdista Vegasia voisikin pitää ennakkosuosikkina kotietunsa turvin.

Viime aikoina Vegasin pelissä on kuitenkin piillyt heikkous: joukkueen ykkösketju. Jack Eichelin johtama vitja on ollut todella tehoton, voisi jopa sanoa, että allapäin. Kolmikon peli-ilme on ollut jatkuvasti laskeva. Niinpä Vegas onkin kolmesta viime pelistään hävinnyt kaksi. Dallasin ykkösketjua taas ei voi hypettää liiaksi. Jason Robertson on tällä hetkellä koko NHL:n pistepörssin viidentenä. Hän ehdottomasti kuuluu sarjan kolmen parhaan laitahyökkääjän joukkoon.

JFresh

@JFreshHockey
Who are the front-runners for the Hart Trophy?

You voted.

🥇 Connor McDavid
🥈 Tage Thompson
🥉 Jason Robertson

Dallas on muutenkin materiaalinsa puolesta edellä. Vegasin maalivahti Logan Thompson oli alkukaudesta liekeissä, mutta hänkin on alkanut viimein näyttää tavalliselta kuolevaiselta. Pelivalintamme on, että Dallas on ottelun lopullinen voittaja. Ei siis haittaa, vaikka Dallasin voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla. Muista vielä tsekata alta ohjeet, miten saat käytännössä tuplattua jo ennestään avokätisen kertoimen.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Ottelun lopullinen voittaja Dallas kertoimella 2,05.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,05🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.