NHL la 29.10. klo 01:00

Vegas Golden Knights - Anaheim Ducks

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Valtava tasoero! Anaheimin ahdinko vain syvenee Vegasin vieraana!

Perjantain ja lauantain väliselle yölle Uhmapelaajat ennustaa Anaheim Ducksille lisää vaikeuksia, kun tällä kerta matka käy Vegas Golden Knightsin vieraaksi. Anaheimin alkukausi ei ole mennyt suunnitelmien mukaan, kun puolestaan Vegas on edellisen kauden pettymyksestä sisuuntuneena antanut myrskyvaroituksen muulle sarjalle.

Viime kauden pettymyksen jälkeen Vegas on tullut ryminällä sisään. Kauden kahdeksasta ottelusta ainoat tappiot on tullut Colorado Avalanchea ja Calgary Flamesia vastaan tiukin lukemin. Vegasin kannalta on tärkeää, että kärkinimet kuten Jack Eichel ja Mark Stone ovat olleet heti alusta alkaen terveenä ja tällä hetkellä laatua löytyy runsaasti ympäri rosteria. Ennakkoon suurimmat kysymysmerkit löytyi maalivahtiosastolta, mutta toistaiseksi kaksikko Adin Hill ja Logan Thompson on suoriutunut loistavasti.

Vegas Golden Knights

@GoldenKnights
get you a squad that hypes you up like this

Avausottelun jälkeen Anaheim joutui viiden ottelun vieraskiertueelle ja saldona oli pelkästään tappioita. Paluu kotikaukaloon ei ollut myöskään optimaalinen, sillä vastaan asettui Tampa Bay Lightning ja tarjolla oli jo kuudes peräkkäinen tappio. Hyökkäyssuuntaan Troy Terryn ja Trevor Zegrasin johdolla sopii odottaa nähtyä enemmän tehoja, mutta toistaiseksi maaliodottamat näyttää heikolta molemmissa päädyissä kaukaloa. Myös maalilla John Gibsonin alku kaudelle on ollut vaikea eikä hän ole pystynyt pitämään joukkuetta pystyssä, joten Anaheim heikko pelillinen taso on näkynyt myös tulostaululla.

Anaheim Ducks

@AnaheimDucks
"It's hard to applaud the good things when you don't get the points."

Troy Terry and Coach Eakins assess a tough loss to Tampa tonight at @HondaCenter.

Uhmapelaajat iskee rahat Vegasille -1,5 maalin tasoituksella. Niin tulokset, kuin myös esimerkiksi maaliodottamat on toistaiseksi kääntynyt erittäin suuresti kotijoukkueen hyväksi. Anaheim ei aivan niin huono jengi ole mitä seitsemän ottelun otanta antaa ymmärtää, mutta tappiokierteen katkaiseminen vieraissa yhtä alkukauden vahvimmista joukkueista vastaan ei ole mikään helppo nakki. Alta näet ohjeet, joiden avulla pääset Vegasin kelkassa lunastamaan itsellesi myös 25€ ilmaisvedon!

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Vegas -1,5, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – Vegas Golden Knights -1,5” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 47,50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.